Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Tigaki

Res till familjevänliga semesterparadiset Tigaki på Kos. Njut av bad och lek vid den långgrunda, vidsträckta och vackra stranden i de lugna omgivningarna. Tigaki är det perfekta valet för barnfamiljen eller för dig som vill ha en avkopplande och rofylld semester på Kos.

Tigaki
Ungefär en mil från Kos stad ligger den familjevänliga semesterorten Tigaki. Här råder en lugn stämning och det finns ett trevligt utbud av klassiska tavernor, restauranger, affärer och några barer. Många familjer väljer att semestra här på grund av den långgrunda, vidsträckta och vackra Tigakistranden. All inclusive-hotell med många roliga aktiviteter för barn, är också en bidragande orsak till att Tigaki i barnfamiljernas favorit ort på Kos.

Kos stad
För att göra en utflykt till Kos stad kan du ta lokalbussen från Tigaki. Kos stad har en mysig stadskärna där du kan vandra runt i de små pittoreska gränderna och upptäcka trevliga butiker och tavernor. Den forna feststaden är utbytt mot en mer sofistikerad och lugn plats med flera moderna loungebarer och kaféer som satsar på lokala råvaror och en hållbar turism. Här finns dessutom flera historiska och antika platser väl bevarade mitt i staden, vilket ger Kos en unik karaktär. Från Kos stad kan den upptäckssökande dessutom ta båten till några andra öar i den grekiska övärlden exempelvis till Kalymnos och Pserimos eller ta en dagstur till Bodrum, Turkiet.

Kos på två hjul
Det har blivit allt mer populärt att upptäcka Kos på cykel. Längs ön har det dragits kilometerlånga cykelvägar som är i ett utmärkt skick. Flera hotell erbjuder cykeluthyrning och vi rekommenderar verkligen att ta med ressällskapet på en tur. Från Tigaki kan du, till exempel, cykla till den närliggande badorten Marmari.

 

 

 

 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail