Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Lambi

Res till den fina semesterorten Lambi på Kos. Perfekt för dig föredrar lugn och ro med bekvämt avstånd Kos stad. Njut av sol och bad på den härliga stranden under dagtid och strosa längs strandpromenaden och upptäck flera mysiga tavernor under eftermiddagen och kvällen. Cykla eller promenera in till utbudet i Kos stad och du har en komplett semester.

Lambi
Ungefär två kilometer norr om Kos stad ligger den fina semesterorten Lambi. Här råder en lugn stämning och Lambi är det perfekta valet för dig som vill ha bekvämt avstånd till Kos stad. Längs stranden finns flera tavernor, restauranger och ett fåtal barer. Vi kan varmt rekommendera ett besök på Mylos Beach, en bar i en gammal väderkvarn. Lambi har en härlig klapperstenstrand som lockar sol- och badsugna. Här finns också många vattensporter för dig som gillar fart och fläkt.

Kos stad
Vill du utforska Kos stad kan du antingen promenera eller cykla. Kos stad har en mysig stadskärna där du kan vandra runt i de små pittoreska gränderna och upptäcka trevliga butiker och tavernor. Den forna feststaden är utbytt mot en mer sofistikerad och lugn plats med flera moderna loungebarer och kaféer som satsar på lokala råvaror och en hållbar turism. Här finns dessutom flera välbevarade historiska och antika platser mitt i staden, vilket ger Kos en unik karaktär. Från Kos stad kan den upptäckssökande dessutom ta båten till några andra öar i den grekiska övärlden exempelvis till Kalymnos och Pserimos eller ta en dagstur till Bodrum, Turkiet.

Kos på två hjul
Det har blivit allt mer populärt att upptäcka Kos på cykel. Längs ön har det dragits kilometerlånga cykelvägar som är i ett utmärkt skick. Flera hotell erbjuder cykeluthyrning och vi rekommenderar verkligen att ta med ressällskapet på en tur. Från Lambi behöver du bara följa strandpromenaden in till Kos stad och därefter, om du vill, fortsätta österut till stränderna i Psalidi.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail