Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Caniço do Baixo

I Caniço do Baixo bor du direkt vid Atlanten och kan höra vågorna när de rullar in längs kusten och känna den härliga salta doften av hav. Orten är belägen knappt 10 km från Funchal och cirka 2 km från huvudorten Caniço. I Caniço do Baixo har du nära till allt som Madeira har att erbjuda och till huvudstaden Funchal tar du dig bekvämt med hotellbussen, lokalbussen eller din hyrbil.


Lugnt och trevligt direkt vid havet!

I Caniço do Baixo finns gott om trevliga restauranger där du kan avnjuta pinfärska fisk- och skaldjursrätter, i närområdet finns också minimarkets. För större och billigare supermarkets samt apotek, bank, fler restauranger och ett mindre shoppingcenter tar du dig enkelt till fots eller med lokalbussen till Caniço. Den lilla havspromenaden erbjuder möjlighet till härliga strapatser med fantastisk utsikt över havet och Desertas-öarna, den mynnar sedan ut vid klapperstenstranden Reis Magos med sin fiskrestaurang och två små barer.
Atlantkusten bubblar av liv vilket gör Caniço do Baixo perfekt för bad och snorkling. Den behagliga temperaturen ger dig möjlighet att njuta av denna idylliska plats och dess fantastiska naturtillgångar året runt. 

Upplev mer av Madeira!

Här bor du med utmärkt utgångspunkt för härliga utflykter ut på ön med buss, hyrbil eller till fots. Den vackra Levada do Caniço passerar huvudorten och är perfekt för att beskåda Madeiras vackra natur och typiska bevattningssystem. Du kan med fördel också ta en vacker promenad till Cristo Rei, kristusstatyn, belägen vid en vacker utsiktspunkt som ligger cirka 2,5 km västerut längs med kusten. För att uppleva Madeira på allra bästa sätt rekommenderas våra guidade utflykter. Observera att utflykter endast är tillgänglig att förboka för gäster boende på våra hotell i Funchal. Utflykter utgår ifrån Solresors/Solias upphämtningsplatser i Funchal.​

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail