Hotel Be Live Palmeiras

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Stort nyrenoverat familjeboende med all inclusive!

Be Live Palmeiras har genomgått en rejäl ansiktslyftning och erbjuder nu riktigt fina faciliteter för alla gäster men kanske främst för familjer. Två poolområden med vuxenbassäng, barnpool, solstolar och parasoller m.m. Här finns så klart utmärkta förutsättningar för god mat och dryck i hotellets bufférestaurang, pool- respektive lobbybar. Inom hotellet ryms gym, tennisbana och animationsteamet håller igång med aktiviteter och arrangemang dag- som kvällstid. Hotellets yngsta gäster kan träffas och umgås i den internationella miniklubben och göra massor av kul aktiviteter ihop.

Ditt boende på Be Live Palmeiras är i dubbelrum med balkong/terrass och med utsikt mot omgivningarna alternativt med delvis havsutsikt eller full havsutsikt. Du kan också välja att bo i en familjesvit med balkong/terrass och separat sovrum. All inclusive ingår i bokningen. Läs mer här ovan vad som ingår i ditt all inclusive-program på Be Live Palmeiras.

Förutom hotellets många faciliteter lockar här också en härlig sandstrand till sköna bad. En promenad på ett fåtal hundra meter nedför en backe tar dig till fina Praia Senhora da Rocha. Här väntar dig en sandstrand tryggt omfamnad av klippor på bägge sidor. Klipporna skänker en häftig kuliss till sandstranden och ger vindskydd vid blåsiga dagar. Genom den ena klippan går en tunnel som leder dig till ytterligare en sandstrand, den mindre Praia Nova. Här finns också en strandservering som erbjuder enklare rätter, kalla och varma drycker.

Om hotellet
Antal rum 517
Avstånd till centrum 3 km Armação de Pêra
Avstånd till strand 300 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 2013
Gym Ja (litet)
Hiss Ja
Internet Ja, gratis WiFi i lobbyn, mot en avgift på 15€ i veckan.
Kassafack Ja (avgift)
Lekplats Ja
Poolhanddukar Ja (deposition)
Tennis Ja
Våningar 8

Rumstyper:
Ljusa, moderna, nyligen renoverade, luftkonditionerade dubbelrum med balkong/terrass, kassafack (avgift), satellit-TV, hårtork och telefon. Familjesvit med separat sovrum, balkong/terrass och i övrigt samma faciliteter som dubbelrummen. Dubbelrum med två ordinarie bäddar och två extrabäddar. Familjesvit med två ordinarie bäddar, upp till tre extrabäddar. All inclusive ingår.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, delvis havsutsikt, havsutsikt.

Officiell klass:
4 stjärnor

Observera:
Män måste bära långbyxor vid middagen. Hotellet ligger på en höjd. Stranden nås via en trappa och/eller backe.

Mat och dryck

Allt detta ingår i priset:
• Frukostbuffé i hotellets huvudrestaurang mellan kl. 07.00-10.00, lunchbuffé kl. 12.30-14.30 respektive middagsbuffé kl. 18.30-21.30. Utöver detta serveras lättare måltider/snacks mellan kl. 10.00-12.00 och kl. 14.30-18.00, glass mellan kl. 10.30-17.00.Observera att öppettiderna på restaurangen kan variera beroende på säsong. 
• Lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker serveras i de olika barerna till kl. 23.00. 
• Obegränsat med mat under alla måltider samt ett urval av lokala (och internationella, för den som köper hotellets "premium-paket" på plats) alkoholhaltiga och alkoholfria drycker i hotellets restaurang (vin, öl, mineralvatten, läsk och juice) och barer (här serveras även cocktails, likörer, snaps, kaffe m.m). 
• Tillgång till diverse faciliteter såsom gym, tennis, etc. 
• Gratis handdukar (deposition), solstolar och parasoll runt poolen.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail