• Kalabrien/Syditalien

Kalabrien / Syditalien

Resor med charter till Italien. Under många år har charterresor till Italien legat oss svenskar mycket varmt om hjärtat. Få länder kan erbjuda ett så brett urval av reseupplevelser och tilltala så många olika sinnen som Italien. Här kan du kombinera lata dagar i solen med minnesvärda semesterupplevelser i njutningsfulla miljöer, en spännande historia, kulturella sevärdheter och praktfull natur som viktiga huvudingredienser. 

Säg Italien och många drömmer sig bort till romantiska städer med fantastiska kulinariska upplevelser, gott vin och fylliga espresso. Solresor erbjuder allt ifrån prisvärda familjeresort, gröna semesteroaser med utmärkt miljö för sol och bad som upplevelseresor, välfyllda och spännande rundresor och premiumresor för erfarna livsnjutare.


Upplevelseresor

För dig som uppskattar mer än bara sol och bad erbjuder Solresor även innehållsrika resor som ger mycket valuta för pengarna.


Rundresor

Solresor erbjuder ett brett urval av rundresor i Italien. I södra Italien bjuder rundresan Kalabriens hjärta och själ på en skönhet av sällan skådat slag, längs ner på Italiens tå. Våra övriga rundresor i Italien: En smak av Italien, Opera i Verona och Rivierans guldkorn hittar du här.  


Neapel/Sorrento

Säg Sorrento, Capri, Pompeji, Positano, Amalfi och väldigt många får något drömskt i blicken. Vi flyger med reguljärflyg till Neapel som öppnar upp möjligheter till upplevelser av sällan skådat slag.


Kalabrien

Solresor erbjuder dig att upptäcka Kalabrien! En äkta semesteridyll med romantiska småstäder som glassparadiset Pizzo och sydkustens pärla Tropea/Capo Vaticano, pittoreska bergsbyar och en magisk kuststräcka i den orörda italienska vardagen. Helt enkelt en garanterat oförglömlig resa till Italien, till byar där lite har förändrats på flera generationer. 


Resa till Sicilien

På Sicilien kan du kombinera lata dagar i solen med minnesvärda upplevelser, en njutningsfull miljö, god mat, storstadspuls i Catania och praktfull natur! De vackra barockstäderna och underbara sandstränderna gör Siciliens sydöstra kust till en riktig semesterpärla.

Hotell Kalabrien

Karta

Resor till Kalabrien/Syditalien

 • Capo Rizzuto

  Hit reser du för att uppleva de vackra stränderna vid den oexploaterade kuststräckan.

 • Capo Vaticano/Tropea

  Sydkustpärla med kristallklart vatten i havets alla blå nyanser!

 • Pizzo

  Semesterparadis med lugna omgivningar i ett äkta Italien!

 • Squillace

  Njut av natursköna omgivningar med turkosblått hav.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 7
 • 14
Paketresa
Rundresor
Premium
Golf