Cretan Dream lägenheter

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Pool
  • Restaurang

Strandnära lägenhetsboende i lummiga och lugna omgivningar!

Cretan Dream ligger vackert inbäddat i ett område med prunkande grönska i lugna Agii Apostoli mellan Chania och Platanias. Läget, i andra raden bebyggelse från den fina sandstranden, är perfekt och väl skyddat från störande omgivande liv och trafik. Agii Apostoli är en av Chaniakustens många sammanbyggda små orter och ligger utmed en av de allra bästa stränderna med fin sand. Avståndet in till Chania är endast dryga fyra km och vi kan absolut rekommendera ett besök i den mysiga hamnen.

Cretan Dream är ett välskött lägenhetshotell och upplevs därför som mycket modernt och fräscht. Hotellet känns precis lagom stort och har totalt 34 lägenheter. Den givna attraktionen i den gröna hotellträdgården är naturligtvis den fina poolen och tillhörande barnpool. Önskar du bada i Medelhavet är den finfina sandstranden belägen endast ett kort promenad från hotellet.

Hotellet har en minimarket där du kan handla det mesta som behövs till den egna lägenheten. Hotellet erbjuder boende i såväl enrumslägenhet som lägenheter med ett eller två sovrum. Några av lägenheterna har två våningar med sovrummet på den andra våningen, sk maisonettes. Alla lägenheter känns fräscha och är modernt utrustade med luftkonditionering(mot avgift), kassafack, hårtork, tv, telefon och kylskåp och pentry. Frukost kan bokas mot ett tillägg.

Om hotellet
Antal rum 35
Avstånd till centrum 4,5 km Chania
Avstånd till lokalt centrum 0 m Agii Apostoli
Avstånd till strand 200 m
Byggår 1997
Hiss Nej
Internet Ja, gratis Wi-fi i lobby.
Kassafack Ja (avgift)
Luftkonditionering Ja (avgift)
Poolhanddukar Nej
Våningar 2

Rumstyper:
Moderna luftkonditionerade (avgift) lägenheter med ett eller två sovrum. Alla lägenheter/studios har bl a komplett badrum, TV, telefon, kylskåp, pentry, kaffekokare, brödrost, kassafack och balkong/terrass. Enrumslägenheter med två ordinarie bäddar, tvårumslägenheter med två ordinarie och två extrabäddar samt trerumslägenheter med fyra ordinarie bäddar och två extrabäddar.

Tillval:
Lägenhet för eget bruk, frukost.

Officiell klass:
3 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail