• Calas de Mallorca

Om Calas de Mallorca

Calas de Mallorca – det rofyllda semesterparadiset
På Mallorcas östra kustlinje ligger familjevänliga Calas de Mallorca beläget. Här kan du njuta av en semester i ditt eget tempo, salta bad i kristallklart vatten och en genuin atmosfär. Orten erbjuder ett perfekt utgångsläge för såväl kulturella som äventyrsfyllda dagsutflykter.  

Härligt semesterliv i lugna omgivningar
Calas de Mallorca är den perfekta semesterorten för dig som föredrar rofyllda omgivningar och ett lugnare tempo. I ortens centrum finner du ett mindre utbud av lokala butiker, supermarkets, barer och restauranger som erbjuder samtliga behövligheter. Calas de Mallorca är utmärkt för dig som önskar att uppleva det genuina Mallorca.

Strandliv
Calas de Mallorca har tre vackra och mindre sandstränder som binds samman av en mindre promenadväg längs med kusten. Cala Domingos Gran är den första i raden och bjuder in till såväl en avkopplande som aktiv dag på stranden. Den blåflaggade stranden erbjuder bland annat trampbåtar och vattenskidor för uthyrning. Grannstranden Cala Domingos Petit är något mindre till storleken och här kan du njuta av finkornig sand och salta bad i det kristallklara vattnet. Cala Antena är liksom Cala Domingos Petit något mindre än Cala Domingos Gran. Stranden ligger skyddad i en liten bukt vilket innebär att havstemperaturen här blir mycket behaglig. Mallorcas östkust erbjuder fina badmöjligheter och ger du dig iväg på egen hand kan du hitta egna små badvikar att tillbringa dagen vid.

Upptäcktsfärd längs med östkusten
När du bor i Calas de Mallorca har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka några av öns guldkorn. Du har endast 20 minuters bilfärd till de omtalade undervattensgrottorna Caves of Drach och önskar du en naturskön upplevelse med kristallklart vatten ska du bege dig till Mondragó Nature Park.

Transfer
Det tar cirka 1 timme att köra från flygplatsen till Calas de Mallorca.

Service på destinationen
När du reser med Solresor till Calas de Mallorca beställer du en flexibel paketresa. Således sker din vistelse på ön på egen hand och utan reseledare. Under sommarsäsongen kan ni alltid kontakta våra guider via servicetelefonen vid frågor eller funderingar. Sker din resa utanför Solresors säsong når ni oss på vårt nödtelefonnummer.

 

Dela nuvarande URL via E-mail