Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Blue Bay

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Halvpension
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Trivsamt och omtyckt hotell med utsikt över Cala Mayor!

Hotel Blue Bay ligger på en kulle i Cala Mayor, med en betagande utsikt över Medelhavet och Palmabukten. Här bor du med utmärkt läge för att kombinera en sol- och badsemester med Palmas storstadsutbud. Till Palmas allra mest centrala delar är det bara 5 km och du tar dig dit med lokalbussen på ca 15 minuter. Cala Mayors fina sandstrand ligger några hundra meter bort.

Du bor i fräscha, nyrenoverade och luftkonditionerade dubbelrum med balkong. Hotellet har en stor och grönskande trädgård som ramas in av pinjeträd och blomstrande rabatter. Här finns en härlig pool med separat barnavdelning och soldäck med solstolar och parasoller. Under sommaren öppnar även en liten poolbar. Det finns också en liten lekplats.

I hotellets restaurang serveras det inbjudande måltider*. Under maj och oktober månad 2020 kan du välja att bo med endast frukost eller halvpension på Hotel Blue Bay. I perioden från den första juni fram till och med den sista september erbjuder hotellet endast All inclusive som pension. Hotellet har en trevlig loungebar som serverar svalkande drycker. 

Om hotellet
Antal rum 112
Avstånd till centrum 200 m
Avstånd till lokalt centrum 200 m
Avstånd till strand 600 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 1975
Byte av handduk, per vecka 6
Byte av lakan, per vecka 1
Hiss Ja
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Ja, mot betalning
Luftkonditionering Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2005
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Ja
Våningar 8

Rumstyper:
Lufkonditionerade dubbelrum satellit-tv, telefon, wifi, kassafack (avgift), badrum och balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Enkelrum.

Observera:
Några rum har balkong ut mot gatan, vilket kan medföra störande trafikljud. Området runt hotellet är kuperat. Trappa ner till stranden i Cala Mayor.
* Under maj och oktober månad 2020 kan du välja att bo med endast frukost eller halvpension på Hotel Blue Bay. I perioden från den första juni fram till och med den sista september erbjuder hotellet endast All inclusive som pension.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail