Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
  • Strandhotell

Strandhotell

Strandhotell

Om havsbris, rullande vågor och mjuk sand är din typ av semester hittar du våra bästa strandhotell nedan. Här bor du direkt vid stranden, vilket innebär att det inte är långt från hotellrummet till en härlig och avkopplande dag med sol och bad.

Bo med havet som närmsta granne under din semester och njut från morgon till kväll av den vackra utsikten över de blåa nyanser som speglas i vattnet.

Läs mer här!

Vinterfavoriter

Albatros Palace ****+

Komplett all inclusive-anläggning direkt vid stranden!
Läs mer här »

Coral Costa Caribe ***+

Trevligt hotell i karibisk atmosfär direkt på stranden. 
Läs mer här »

Emotions Beach ****

Vid havet i stilfull miljö och med två pooler, all inclusive ingår.
Läs mer här »

Hotel Elba Carlota ****

Modern semesteranläggning med underbart strandläge och nära golf!
Läs mer här »

Hotel Magic Beach ***+

Strandhotell med möjlighet till all inclusive
Läs mer här »

Labranda Riviera ****

All inclusive-hotell på stranden med härliga havsutsiktsmöjligheter!
Läs mer här »

Palm Beach Tenerife ***+

Strandnära med möjlighet till halvpension i semesterorten Playa de las Americas.
Läs mer här »

Costa Calma Palace *****

Njut av en välförtjänt semester på hotell av högsta klass, precis vid stranden, halvpension ingår!
Läs mer här »

SBH Monica Beach ****

Fyrstjärnigt semesterhotell i direkt anslutning till stranden i Costa Calma!
Läs mer här »

Sea Star Beau Rivage ****

Semestermiljö av bästa märke med all inclusive som ingår i priset!
Läs mer här »

Om strandhotell

Strandläge med möjligheter

Alla våra strandhotell är noggrant utvalda för att skapa den perfekta miljön för din semester. Hotellen som vi valt ut ligger antingen direkt vid strandkanten eller med ett maximalt gångavstånd på 100 meter. Förutom det direkta strandläget erbjuder hotellen också andra bekväma faciliteter för dig och ditt resesällskap. Det innebär att du har möjlighet att hitta en semester som matchar dina önskemål. Här kan du skämma bort dig själv med all inclusive, halvpension eller bara frukost ifall du vill ge dig ut på kulinariska äventyr i semesterorten.

Du kan också välja ett strandhotell där du kan kombinera en dag på stranden med ett dopp i poolen eller med fitness och spa. Vi har både vuxenhotell med strandläge och härliga familjeresorts med vattenrutschbanor, barnpooler och lekplatser.
Vad du än föredrar finns något för alla!


Strandhotell över hela världen

Oavsett var du vill resa eller när på året du planerar din nästa resa hittar du våra bästa strandhotell i Europa, Thailand, Bali  och Dominikanska republiken här.

I Europa är det framför allt Medelhavet som dominerar med de bästa strandhotellen. I Spanien kan du njuta av våra bästa strandhotell vid genuina Costa de Almería, populära Costa del Sol eller på favoriten Mallorca.
På de grekiska öarna Rhodos, Kreta och Zakynthos har vi flera härliga hotell som ligger vid stranden. I Turkiet, vid Antalyakusten, kan du koppla av vid Sides långa strand eller vackra Kleopatrastranden i Alanya. 

I södra Italien ligger vackra Kalabrien och stränderna längs de dramatiska kustlinjerna är som en dröm för strandälskaren! Och det är dessutom glest mellan handdukarna. 

Många drömmer om Karibien och det turkosblå havet med kritvita stränder. Majoriteten av våra hotell i Dominikanska republiken uppfyller stranddrömmar liksom paradisön Bali. Prisvärda Egypten erbjuder högklassiga resorts vid strandkanten – som gjort för en perfekt semester! Thailand har länge varit en favorit hos skandinaver och i Hua Hin hittar du lyxiga och familjevänliga resorts med stranden några fotsteg bort.
Beroende på var du vill resa har vi flyg från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn som tar dig direkt till ditt drömresmål. Längre ner på sidan väljer du önskad avreseflygplats – hitta din strandresa idag!
Dela nuvarande URL via E-mail