Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa - Salobre Hotel Resort & Serenity

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om resan

Det här är en resort som är anpassad för golfspelare.
Med två egna banor utanför hotellet har du en härlig semester framför dig. Hotellet ligger exklusivt utplacerat i de vackra bergen. Förutom den friska luften så andas omgivningarna lugn och ro. Missa inte den magnifika utomhuspoolen högst upp i hotellet. Restaurangerna håller hög klass så räkna också med en kulinarisk upplevelse.

På detta golfhotell ingår ett golfpaket med hela 6 dagar i rumspriset. Du spelar tre rundor på gamla banan och tre rundor på nya banan. De gamla banan har generösa fairways och en böljande layout. Hyrvagn till golfbagen ingår i priset när du spelar på gamla banan. Den nya banan är en utmaning med tekniska hål av "risk and reward" - karaktär. Då den nya banan är rejält kuperad är golfbil obligatoriskt och kostar ca 200:- per person och tillfälle. På bägge banorna har du spektakulära omgivningar med bergen och grönskan som främsta signum.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Anfi Tauro GC (21 km) och Meloneras GC (7km) inom räckhåll från Sheraton Salobre Golf.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Salobre New GC

Den nyare banan öppnade 2008 och bjuder på några otroliga hål som grävts ut ur den naturliga ökenklippan. New GC är designad av Ron Kirby och har en dramatisk utformning. De mer kluriga hålen sätter dina färdigheter prov och du kompenseras med korta håll som kan ge dig mycket goda resultat. New GC är perfekt att börja med om du tänkt att spela både New GC och Old GC. Golfbil är obligatorisk och kostar cirka 200: - per person och tillfälle. 

Läs mer på Salobre Golf.

Salobre Old GC

Banan öppnade år 2000 och bjuder dig som spelare på fantastiska vyer över både hav och berg. Old GC är en kontrastrik golfupplevelse, du möts av både frodig grönska och ökenklimat. Roland Fauré ligger bakom designen som ger dig en rejäl utmaning, oavsett vilken nivå du ligger på. En god banhantering ger dig bra resultat, akta dig med utslagen från tee – det kan ge dig vilsna slag på den här mycket underhållande banan. Golfbil är obligatorisk och kostar cirka 200: - per person och tillfälle.  

Läs mer på Salobre Golf.

Sheraton Salobre Golf Resort

  • Barnpool
  • Pool
  • Luftkond.
  • Restaurang
  • Gratis WiFi
  • Golfhotell

Golfhotell i naturskön dalgång med två egna 18 hålsbanor.

Förstklassiga Salobre Hotel Resort & Serenity har ett majestätiskt golfläge inne i en naturskön dalgång där hotellet blickar ut över de två fina 18-hålsbanorna Salobre South och Salobre North. Här kombineras ett utmärkt boende på ett välrenommerat hotell med finfina semesterfaciliteter, ypperliga möjligheter för träning och välbefinnande samt ett golfläge som knappast kan bli bättre. Hit lockas golfentusiaster från hela Nordeuropa under vinterhalvåret.

Hotellets inbjudande poolområden, spa-avdelning, välutrustade gym, lounger, barer och restauranger gör semesterlivet njutningsfullt i omväxlande miljöer även utanför golfbanorna. Hotellet har dessutom en gratisbuss ner till en egen liten Beach Club med bar, omklädningsrum, duschar, pool och solstolar alldeles nära Maspalomasstranden.

Salobre Hotel Resort & Serenity är helt enkelt ett utmärkt semesteralternativ på Gran Canaria då golfen står i centrum för vistelsen. Här erbjuds ett förmånligt greenfeepaket med hela 6 dagars spel på El Salobre Golfs två fina 18-hålsbanor i anslutning till hotellet.

Om hotellet
Antal rum 313
Avstånd till centrum 14 km
Avstånd till strand 14 km
Bar Ja
Barnpool Ja
Bastu Mot avgift
Byggår 2006
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 6
Fitnesscenter / Gym Ja
Golfbana Ja
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
Uppvärmd pool Under vinter
WiFi Gratis
Våningar 11

Rumstyper:
Bekväma, luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum deluxe med balkong/terrass. Satellit-TV och minibar. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.
Familjerum med balkong/terrass. Familjerummen består av två st dubbelrum deluxe med anslutningsdörr.

Observera:
Observera att det vid spel på den norra banan (Salobre North) är obligatoriskt med golfbil till en kostnad av ca. 200:- per tillfälle.

Övrigt
Hotellet hette tidigare Sheraton Salobre Golf Resort. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail