Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa – Lara lägenheter

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om resan

Kombinera tre dagars golfspel med boende i mysiga Puerto Rico

På Gran Canaria är det alltid nära till en golfbana och den populära semesterön är inte endast sol och bad utan erbjuder riktigt bra golf också. På vår skräddarsydda golfresa bor du på vuxenhotellet Lara i solsäkra Puerto Rico. Lara lägenheter har ett utmärkt läge för semester i Puerto Rico. Här bor du nära Europa Center med trevliga restauranger, barer och bra shopping. Intill lägenhetshotellet hittar du en trevlig småbåtshamn, stränder med vattensporter och massor av butiker. Hotellet ligger på en sluttning och bjuder på en fantastisk utsikt nattetid då hamnen är upplyst.

När du bokar golfresan med boende på Lara Lägenheter ingår tre rundor golf på två av Gran Canarias vackraste banor. Golfbanorna Anfi Tauro och Salobre Old Course är utmanande, kuperade och bjuder på fantastisk utsikt. Två av dagarna spelar du på Anfi Tauro GC som ligger endast 10 minuters bilfärd från hotellet och en dag spelar du på Salobre Old Course, som ligger 20 minuter med bil från hotellet.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen fyller du i vilka datum och tider du önskar. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella handicap. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Anfi Tauro GC

Gran Canarias mest spektakulära golfbana med rejäla höjdskillnader och fantastisk design. Banan är en del av anläggningen Anfi Tauro som finns i Taurodalen. Här gäller det att hålla bollen i spel annars riskerar du att den dimper ner i någon närliggande ravin. Skicket på banan är oftast perfekt med mycket fina greener. Ordet golfäventyr används ibland om Anfi Tauro och det är en mycket underhållande upplevelse som väntar dig här.  


Läs mer på Anfi Tauro Golf.

Salobre Old GC

Banan öppnade år 2000 och bjuder dig som spelare på fantastiska vyer över både hav och berg. Old GC är en kontrastrik golfupplevelse, du möts av både frodig grönska och ökenklimat. Roland Fauré ligger bakom designen som ger dig en rejäl utmaning, oavsett vilken nivå du ligger på. En god banhantering ger dig bra resultat, akta dig med utslagen från tee – det kan ge dig vilsna slag på den här mycket underhållande banan. Golfbil är obligatorisk och kostar cirka 200: - per person och tillfälle.  

Läs mer på Salobre Golf.

Lara lägenheter

  • Endast vuxna
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurang

När du bor på vuxenhotellet Lara, Gran Canaria, njuter du av en skön och avkopplande atmosfär med trevliga aktiviteter precis runt hörnet. Du har också nära till Puerto Ricos stora utbud av butiker, restauranger och nöjen. Lägenhetshotellet Lara lägenheter är mycket populärt tack vare sitt perfekta läge på den soliga sidan av Puerto Rico. Lara lägenheter är helt nyrenoverat (2017) och har fått ett nytt och modernt utseende.

Aktiviteter i närheten av Lara
Njut av semestern på den vackra solterrassen med exotiska växter, vajande palmer och uppvärmd pool. Lara lägenheter har ett utmärkt läge för semester i Puerto Rico. Här bor du nära Europa Center med trevliga restauranger, barer och bra shopping. Hotellet ligger på en sluttning och bjuder på en fantastisk utsikt nattetid då hamnen är upplyst. Vill du ta dig till stranden erbjuder hotellet gratis busservice ner till stranden. Bussen avgår fem gånger i veckan (ej torsdag och söndag) och går endast ner till stranden, inte tillbaka. 

Rummen
Varför inte ta vara på köksmöjligheterna och köpa med spanska delikatesser som skinka, oliver och aioli hem till lägenheten? Här bor du i ljusa fräscha tvårumslägenheter med eget kök och badrum, separat sovrum samt vardagsrum /pentry med kylskåp.
Lägenheterna är inredda i ljusa färger med traditionella spanska inslag som svalkande klinkergolv och trädetaljer.

 

Om hotellet
Adults Only Ja
Avstånd till centrum 2,5 km Puerto Rico
Avstånd till lokalt centrum 50 m Europa Center
Avstånd till strand 1,5 km
Balkong / Terrass Ja
Byggår 1985
Byte av handduk, per vecka 2
Byte av lakan, per vecka 1
Hiss Nej
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Kaffe- och / eller tekokare Ja
Kassafack Mot avgift
Kokvrå: Ja
Kylskåp Ja
Luftkonditionering Ja
Lägenheter 44
Pool Ja
Poolhanddukar Mot avgift
Reception Ja
Renoverat 2017
Restaurang Ja
Städning, per vecka 5
Tv i rum / lägenhet Ja
Uppvärmd pool Under vinter
WiFi Gratis
Våningar 2

Rumstyper
Tvårumslägenheter med eget kök och badrum.
2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar. Enkelrum mot tillägg.


Övrigt
Frukosten serveras på restaurang Picasso precis intill Lara. 
Hotellet rekommenderas inte för rörelsehindrade då det finns många trappor här. 
Lara lägenheter är ett vuxenhotell med åldersgräns på 16 år.
Receptionen har öppet mellan kl. 11-19. På måndag och torsdag håller receptionen stängt. Vid anskomt till hotellet utanför receptionens öppettider, hänvisas gästerna till receptionen på grannhotellet Nido.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail