Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
  • Fantastiska faciliteter för aktivitet och avkoppling
  • All inclusive
  • Direkt vid stranden
  • Populär och känd golfbana
Fullbokat

Golfresa – Kaya Belek

4
Fördelar
  • Fantastiska faciliteter för aktivitet och avkoppling
  • All inclusive
  • Direkt vid stranden
  • Populär och känd golfbana
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Se fram emot en fantastisk golfsemester med All inclusive och strandliv!
Om din drömsemester är en semester där golf är en central del ska du boka vår golfresa till Kaya Belek, PÅ denna golfresa får du nämligen möjlighet att spela på en av de mest populära golfbanorna – Kaya Palazzo Golf Club. Addera att du har bekväm All inclusive under hela semestern samt bor på ett hotell med utmärkta faciliteter och strandläge. Bättre än så kan det inte bli!

Faciliteter
Det populära och eleganta Hotel Kaya Belek är ett mycket omtyckt golfhotell känt för sin utmärkta service, fantastiska faciliteter och höga kvalité på mat och dricka. Kaya Belek är placerat i det kända golfområdet Belek och är vackert och omgivet av en grönskande och tropisk trädgård med direkt tillgång till hotellets egna privata strandavsnitt. Här finns flera solstolar och parasoller för hotellets gäster att utnyttja efter långa dagar ute på golfbanan. Hotellet huserar dessutom med ett storslaget poolområde där du också kan svalka dig efter en dag på greenen.

Restaurang
Under din semestervecka på Kaya Belek har du All inclusive inkluderat vilket gör din semester än mer bekväm och enkel. Du behöver inte planera in när och var du ska äta för att matcha dina golftider, utan här kan du låta golfen vara i fokus och ladda dina energidepåer när det bäst passar dig.

Aktiviteter/Golf
Golfbanan Kaya Palazzo anlades år 2007 och är designad av den framgångsrika irländska golfbanearkitekten och tidigare professionella golfspelaren David Jones. Banan är väldigt utmanande med små fairways, stora greener och enorma bunkrar. Här möter därmed även den erfarna golfaren en liten utmaning. Hotellkedjan har själva valt att benämna golfbanan för ”den exklusiva platsen för golfälskare” då inget har lämnats åt slumpen på denna golfbana, utan den är noga och väl utformad till att erbjuda ett fantastiskt golfspel. 

Om du vill aktivera dig med något annat än golf under semestern erbjuder hotellet ett fitnessrum samt möjligheten för att spela tennis, fotboll, baket, bordtennis, minigolf samt petanque. Vissa av aktiviteterna är mot avgift. Vill du hellre koppla av lite extra mellan dina golfrundor kan du avnjuta ett turkiskt bad, jacuzzi, bastubad eller olika former av massage. Observera att även några av dessa aktiviteter är mot avgift. Hotellet arrangerar dessutom underhållning flera kvällar i veckan. 

Inkluderat i golfresan
Dubbelrum med balkong eller terrass
All inclusive
Gratis shuttlebuss till och från golfbanan
4 golfspel eller obegränsat med golf på Kaya Palazzo Golf Club*

*I få perioder kan det uppgraderas till obegränsat golfspel på Kaya Palazzo Golf Club. Obegränsat golfspel innebär att 6 tee times kan förbokas hemifrån och på dessa 6 dagar kan det helt gratis bokas in ytterligare runder förutsatt att det finns lediga tider. Obegränsat golfspel är därmed endast inkluderat och eventuellt möjligt att boka vid förbokning av 6 tee times.

Inte inkluderat i golfresan
Transfer till och från hotellet
Transport av golfbag
Mat ombord på flyget
Bagage

Rumstyper
På Kaya Belek bor du i ljusa fina dubbelrum med tillhörande badrum samt balkong eller terrass. Dubbelrummen är utrustade med wifi (avgift), luftkonditionering (från juni till september), minibar (påfylld med vatten och läsk vid ankomst), kylskåp, TV, safetybox (avgift), telefon, vattenkokare, hårtork samt badrock. Max två vuxna och ett barn kan bo i dessa rum. Det är möjligt att boka dubbelrum för enskilt bruk mot avgift.

Pension
Vistelsen på Kaya Belek är inklusive All inclusive.


Resmålsinformation
Transfertider, eventuell reseledarservice och annan viktig information om Turkiet hittar du här.

Mat och dryck

Detta ingår i din All inclusive:

Huvudmåltider

Frukost kl. 07.00 – 10.00
Lunch kl. 13.00 – 14.30
Middag kl. 19.00 – 21.30

Snacks/Mellanmål
Snack kl. 12.00 – 15.30
Kaffe och kaka kl. 16.30 – 17.30
Nattmat kl. 23.30 – 24.00

Dryck
Dryck serveras 24 timmar om dygnet. Det serveras ett urval av lokala alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker.

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt All inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

  

Upplev mer av Turkiet

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Turkiet innan resan.
Läs mer här >

Vädret i Turkiet

Se temperatur och väder i Turkiet.
Se väder här  >

Om Belek

En plats för golfälskaren!
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail