Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa – Hotel Azor

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om golfresan

Om resan
Lyxhotell vid havet inklusive obegränsad golf.
Att spela golf på Azorerna passar perfekt för dig som vill kombinera storslagna naturupplevelser med möjlighet till fler äventyr. På vår skräddarsydda golfresa bor du på ett lyxhotell i Ponta Delgada. I juni 2016 slogs portarna upp för toppenfina Hotel Azor längs havs- och hamnavenyn i São Miguels huvudstad Ponta Delgada. Här erbjuds ett modernt och mycket bekvämt boende på ett utmärkt och omsorgsfullt inrett designhotell bara ett stenkast från marinan, segelbåtarna och de trevliga restaurangerna, barerna och terrasserveringarna i anslutning till hamnen.

När du bokar golfresan med boende på Hotel Azor ingår tre rundor golf på två av Atlantens vackraste banor. När du väl är på plats kan du boka fler golftider med din Solguide. Golfbanorna Batalha och Furnas är så natursköna att de nästan tar andan ur en. Azorerna är en ultimat golfdestination om du vill kombinera din golfresa med upptäcktsfärder. Solresor har ett brett utbud av spännande utflykter på Azorerna.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen fyller du i vilka datum och tider du önskar. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.


Golfbanor

Batalha GC

Golfbanan Batalha ligger endast 15 minuter med bil från Ponta Delgada. Banan har 27 hål och designades av Cameron Powell 1986. Här spelar du på en skogsbana som ligger på vulkanisk mark. Utsikten är i ett slag för sig, du möts av böljande grönska och har Atlanten som kuliss medan du går din runda. Få banor kan mäta sig med den praktfulla utsikten. Tre slingor finns och Batalha är en kontrastrik upplevelse – terrängen varierar från breda fairways till steniga partier. Här kan du spela i ditt eget tempo, köer existerar knappt. Många utmaningar finns och den största är att hålla sig till spelet istället för att hänföras av utsikten. 

Läs mer om Batalha GC här »

Furnas GC

Furnas GC är en spektakulär golfbana mitt i det vulkaniska landskapet med frodig tropisk grönska runtomkring. Banan ligger i en av de vackraste delarna av São Miguel, varma källor, sjöar och Terra Nostraparken finns alldeles i närheten. De första nio hålen i banan lades av MacKenzie Ross 1936 och Furnas var den första golfbanan på São Miguel. 1992 kompletterades banan med ytterligare nio hål av bandesignerna Cameron och Powell. Golfbanan kantas av japanska majestätiska cederträd och är relativt kort men känns längre då bollen inte rullar många meter på banans mjuka fairways – det krävs skicklighet och finess mellan alla trädstammar.  Furnas GC bjuder på en naturskön golfupplevelse och efter din runda kan du koppla av i det brittiska klubbhuset och bara njuta av utsikten. 

Läs mer om Furnas GC här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hotel Azor

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Modernt designhotell på första parkett i Ponta Delgada!
 
Hotel Azor ligger längs havs- och hamnavenyn i São Miguels huvudstad Ponta Delgada. Här erbjuds ett modernt och mycket bekvämt boende på ett utmärkt och omsorgsfullt inrett designhotell bara ett stenkast från marinan, segelbåtarna och de trevliga restaurangerna, barerna och terrasserveringarna i anslutning till hamnen.

De välutrustade och fräscha dubbelrummen har alla balkong med havsutsikt, liksom de rymliga familjerummen bestående av två rum med dörr mellan.  Inredningsdetaljer och utrustningsnivå vittnar om ett förstaklasshotell av modernt snitt.

På Hotel Azor erbjuds även trivsamma gemensamma hotellmiljöer med bl.a. en välkomnande receptionslobby, utmärkt restaurang samt en mycket trevlig s.k. lobbymarket som närmast för tankarna till en saluhall i miniatyr där du t.ex. kan njuta av ett glas vin, lite ost eller kanske en glass?

Utsikten över marinan, segelbåtshamnen och havet gör sig ständigt påmind och uppe på hotellets tak finns bl.a. en solterrass, trivsam bar och en uppvärmd panoramapool med utsikt över Ponta Delgadas vackra omgivningar. Nya Hotel Azor är helt enkelt en utmärkt utgångspunkt och bas för upptäckandet av ön São Miguel.

Om hotellet
Antal rum 101
Avstånd til hamnen 0 m
Avstånd till centrum 100 m
Avstånd till lokalt centrum 400 m
Avstånd till uttagsautomat 100 m
Bar Ja
Barnpool Nej
Byggår 2016
Byte av handduk, per vecka 6
Fitnesscenter / Gym Ja
Havsbad 100 m
Hiss Ja
Kassafack Mot avgift
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Ja
Restaurang Ja
Snack bar Ja
Städning, per vecka 3
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 7


Rumstyper: Luftkonditionerade dubbelrum med balkong och havsutsikt samt rymliga familjerum bestående av två rum, två badrum, balkong och havsutsikt. Satellit-TV, minibar samt trådlöst internet (WiFi). 2 respektive 4 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval: Dubbelrum för eget bruk, halvpension (meny, ej buffé).

Resmålsfakta

Spela golf på Azorerna

Kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser på Azorerna.
Läs mer här »

Dela nuvarande URL via E-mail