Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • VIKTIG INFORMATION om Primera Air

Viktig information

Hej alla,

Tack för er hjälp med våra gemensamma kunder i situationen med Primera Air.

Som ni vet har vi nu ridit ut fas ett från Primera Airs konkurs, avslutet för sommarens resenärer är nu i princip avklarat.

Vi är nu inne i en process där vi håller på att iordningställa all vår vintertrafik, som i vissa fall startar med vecka 44 - höstlovet.

En del ursprungliga Primeraflyg kommer det finnas mer än en och två lösningar på, så vi vill göra er uppmärksamma på att inte bekräfta några tider till våra gemensamma kunder förrän vi verkligen går ut med en officiell lösning som kommer skickas ut till dem på i form av en ny biljett, och i vissa fall ett telefonsamtal eller ett brev från Solresor.

Vi har haft tillfällen där vi haft kunder som fått besked om en flygtid som är ”under arbete”, som inte skall gälla för ett helt flyg, och det är oerhört olyckligt.

Vi har full förståelse för att alla är mycket angelägna om att få sina tidtabeller bekräftade, men vi kan bara lova er att jobbet pågår för fullt och vi kommer meddela berörda kunder i tur och ordning och efter hand som de olika flygen får sina lösningar. Vi gör alla kunder en björntjänst om vi börja spekulera i troliga lösningar eller flyglösningar som inte är helt färdiga.

Alltså, om ni loggar in på en vinterresa just nu, så ber vi er att inte bekräfta några tider om kunden inte har fått ett samtal av Solresor eller fått en ny biljett med en förklaring om att det är en ny tidtabell.

Läs mer information här >

  
  

Dela nuvarande URL via E-mail