Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Santa Ponsa

Santa Ponsa

Santa Ponsa

Med vackert läge längst inne i en djup havsvik ligger den charmiga fiskebyn och badorten Santa Ponsa. Här kan du njuta av vacker natur och en av öns bredaste sandstränder.
Den stora fina sandstranden längst in i havsbukten utgör ortens naturliga medelpunkt och på de båda böljande landtungorna runt den natursköna bukten breder hotellen ut sig.


Mysig marina

Santa Ponsa är en lika vacker som komplett semesterort. Här finns alla semesteringredienser för en bekväm och njutningsfull Mallorca-vistelse med bl.a. en mysig marina och segelbåtshamn och ett stort utbud av restauranger, barer, boutqiuer och uteserveringar. Nöjeslivet är färgstarkt och det råder en avspänd och lättsam atmosfär. 


Vattensport och golf

På stranden finns möjlighet att prova på diverse vattensporter och från Santa Ponsa utgår sportdykningsbåtar för dyk i det ljumma medelhavet. De fina golfbanorna på Club de Golf Santa Ponsa ligger också inom räckhåll (ca. 3 km). Santa Ponsa ligger ca. 5 km väster om Palma Nova/Magaluf och knappa 2 mil från öns huvudstad Palma.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail