Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Portals Nous

Portals Nous

Portals Nous

Portals Nous är ett naturskönt kustsamhälle beläget en dryg mil väster om Palma. Byn angränsar till den exklusiva villaförorten Bendinat och här finns en både golfbana och yachthamnen Puerto Portals. Med lokalbussen tar du dig till storstaden Palma på mindre än en halvtimme. I Portals Nous finns flera fina badvikar och en långsträckt sandstrand. 


Nära till yachthamn 

De exklusiva villaförorterna Bendinat och Portals Nous ligger en dryg mil väster om Palmas citykärna. Här är naturen vacker och miljön lugnare. Du bor på gångavstånd till den omtalade jetsethamnen Puerto Portals. Marinan har blivit ett populärt flanörstråk där turister med lokalbor fördriver tiden med att beskåda yachterna som lagt till längs kajen. Här finns också ett varierat restaurangutbud och gott om uteserveringar. 


Stränder och badvikar 

I Portals Nous badar du vid någon av områdets mindre badvikar, som ofta ligger skyddade mellan kustens pinjeklädda klippformationer. I anslutning till hamnen Puerto Portals finns också en lång och bred strand med finkornig sand. Om du vill ha omväxling, har du även nära Illetas och Palma Novas fina stränder inom räckhåll. 


En resa med citypuls i Palma 

En resa till Palma med lokalbussen tar en knapp halvtimme. I Palma kommer du nära det mallorkinska vardagslivet. Här känns atmosfären mycket spansk och tapasbarerna ligger tätt. Passa på att shoppa skor, väskor och kläder - utbudet är av världsklass! Avnjut en ”café con leche” på någon av de många uteserveringarna och gör därefter ett besök i stadens landmärke - den mäktiga 1300-talskatedralen La Seu. 


Spela golf 

För dig som vill spela golf under resan är läget utmärkt: Bendinats golfbana ligger i området och inom en halvtimmes bilresa finns ytterligare sex banor. Glöm inte att boka Solresors prisvärda greenfeepaket innan resan till Mallorca


Hyr en bil

När du vilat ut några dagar på stranden kanske du är sugen på att uppleva något nytt? För allra största frihet rekommenderar vi en eller ett par dagar med hyrbil. Från Portals Nous är det lagom avstånd för en dagsutflykt till Mallorcas bergiga västkust eller till östkustens djupa och skyddade badvikar.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Resmålsfakta

All inclusive

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Läs mer här »

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Mallorca innan resan.

Läs mer här »

Utflykter

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.

Läs mer här »

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?

Läs mer här »

Dela nuvarande URL via E-mail