Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Playa de Palma

Playa de Palma

Res med charter till Playa de Palma – här bor du invid en långsträckt sandstrand, samtidigt som bussresan till storstaden Palma bara tar tio minuter. Den flera kilometer långa sandstranden kantas av hotell, uteserveringar och barer. Under högsäsong erbjuder Playa de Palma ett intensivt och ungdomligt nöjesliv.

Playa de Palma

Öster om Palma breder en långsträckt och bred sandstrand ut sig - helt enkelt Playa de Palma. Här ligger hotellen oftast direkt på stranden med restauranger, barer och butiker alldeles i närheten. På lägenhetshotellet Fontanellas, bor du bokstavligen på stranden. Med lokalbussen reser du till Palmas citykärna på 10-15 minuter.

All inclusivehotell i Arenal

Playa de Palmas milslånga sandstrand sträcker sig ända bort till fiskebyn och badorten Arenal. Här finns en liten stadskärna, småbåtshamn och ett flertal hotell. Från Arenals hamn, sträcker sig stranden österut mot Palma.

Läs mer här!

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Resmålsfakta

All inclusive

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Läs mer här »

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Mallorca innan resan.

Läs mer här »

Utflykter

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.

Läs mer här »

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?

Läs mer här »

Playa de Palma

Playa de Palma

Nöjesmetropol

Under juli-augusti lever Playa de Palma upp till något som kan liknas vid en nöjesmetropol. Hit reser ungdomar från flera europeiska länder vilket ger en livlig stämning. Här finns då gott om nattklubbar och diskotek där partystämningen varar ändå fram till gryningen. 

Citypuls i Palma

Med lokalbussen reser du till Palma på 10-20 minuter. I Palma känns atmosfären mycket spansk och tapasbarerna ligger tätt. Passa på att shoppa skor, väskor och kläder - utbudet är av världsklass! Avnjut en ”café con leche” på någon av de många uteserveringarna och gör därefter ett besök i stadens landmärke - den mäktiga 1300-talskatedralen La Seu. 

Spela golf

För dig som vill spela golf under resan är läget utmärkt: inom en halvtimmes bilresa finns sju banor att välja mellan. Glöm inte att boka Solresors prisvärda greenfeepaket innan resan till Mallorca.

Hyr en bil

När du vilat ut några dagar på stranden kanske du är sugen på att uppleva något nytt? För allra största frihet rekommenderar vi en eller ett par dagar med hyrbil. Från Playa de Palma är det lagom avstånd för en dagsutflykt till Mallorcas spännande ostkust. Här kan du besöka grottorna vid Porto Cristo, den stora naturhamnen Portocolom och kanske hitta en ”egen” badvik.Dela nuvarande URL via E-mail