Hotel Comodoro

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Ostörd utsikt över stranden och all inclusive som tillval.

Hotel Comodoro har ett kanonläge direkt vid stranden i semesterorten Palma Nova. Mitt framför strandpromenaden och med den fina Son Matiasstrandens gyllene sand och Medelhavets inbjudande vatten framför fötterna, erbjuds här ett bekvämt boende i bekväma dubbelrum med balkong och underbar havsutsikt. Rummen och poolområdet renoverades under 2014.

Nyligen har hotellet även öppnat en VIP-avdelning med stort soldäck. Du kan få tillgång till avdelningen för 10 euro (halvdag, 10.00-14.00 eller 14.00-18.00) eller 15 euro (heldag, 10.00-18.00) och då ingår poolhandduk samt en cocktail.

Comodoro är en fullservicehotell där du bor med halvpension eller all inclusive. Väljer du att boka all inclusive ingår det mesta i priset. Det är bara att koppla av och njuta av maten, drycken och de semestervänliga miljöerna! På Comodoro har såväl restaurang som poolområde havsutsikt och här är avståndet kort mellan saltvattenbad och sötvattendopp.

Runt husknuten nås turistorten Palma Novas i det närmaste obegränsade utbud av affärer, boutiquer, terrasserveringar, barer, dansställen och diskotek och här är koncentrationen av levnadsglada människor från hela världen extra intensiv under sommarmånaderna juli och augusti.

Om hotellet
Antal rum 84
Avstånd till centrum 100 m Palma Nova
Avstånd till strand 15 m
Byggår 1986
Hiss Ja
Internet Ja, 2 timmar utan avgift
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja, deposition
Renoverat 2014
Våningar 8

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, minibarskylskåp, kassafack (avgift), badrum och balkong med havsutsikt. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
All inclusive. Enkelrum.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Observera:
Det centrala läget i Palma Nova gör att bar-, restaurang och nöjesliv tidvis kan upplevas som störande. Middagsklädsel: långbyxor för herrar.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

All inclusive

Allt detta ingår i priset:
• Frukost-, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen.
• Obegränsat med mat under måltiderna samt lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, läsk, juicer och vatten i hotellets bar samt restaurang mellan 11.00-23.00.
• Snacks, drycker, frukt, kakor m.m. i hotellets snackbar 11.00-18.00.
• Solsängar och parasoll runt poolen.
• Aktivitetsprogram för såväl vuxna som barn samt kvällsunderhållning två kvällar per vecka.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail