Hotel EIX Alcudia

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Enbart för vuxna nära hamnen i Alcúdia!

Hotel EIX Alcudia har ett eftertraktat läge nära Alcúdias mysiga hamn. Här bor du med absolut närhet till semesterortens centrum där gågatorna och strandpromenaden kantas av butiker, uteserveringar och barer. Läget är som gjort för en riktigt skön sol- och badsemester med Alcudias fina, vitkorniga sandstrand bara ca 250 meter bort!

Hotellet som enbart tar emot vuxna gäster andas lugn och harmoni. Hotellets inbjudande poolområde kantas av solstolar och parasoller och här finns alla förutsättningar för en avkopplande stund i solen eller under ett parasoll i skuggan. Behöver du en svalkande dryck har hotellet en poolbar med diverse drycker och lättare snacks. Ett mindre gym finns för den som vill hålla sig aktiv under semestern.

Hotel EIX Alcudiaär det perfekta valet för dig som vill bo på ett fräscht och modernt hotell, på bästa tänkbara läge i den mysiga turistorten Alcúdia.

Om hotellet
Antal rum 210
Avstånd till centrum 200 m Puerto de Alcudia
Avstånd till strand 250 m
Byggår 1995
Gym Ja
Hiss Ja
Internet WiFi på hela hotellet (gratis)
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (deposition)
Renoverat 2013
Våningar 4

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med badrum med hårtork, kassafack (avgift) och balkong. 2 ordinarie bäddar och 1 extrabädd.

Tillval:
Poolutsikt, enkelrum. Halvpension

Officiell klass:
4 stjärnor.

Observera:
Centralt läge vilket gör att trafiken och närbelägna barer kan upplevas som störande från vissa rum. Hotell för vuxna gäster, åldersgräns 18 år.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail