Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Mallorca

Mallorca

Resor med charter till Mallorca - Njut av Medelhavet när det är som bäst. De långa inbjudande sandstränderna, den goda maten och den storslagna naturen gör ön till en riktig semesterfavorit med många återvändande besökare varje år. 

Res till Mallorca och kombinera sol & bad med storstadspuls 

På Mallorca är det lätt att kombinera en avkopplande sol- och badsemester med storstadens puls och ett rikt utbud av shopping, barer och restauranger. Här kan du ena dagen njuta av den genuina atmosfären på den lokala tapasbaren för att nästa dag besöka en stjärnkrog av världsklass. 

Alcudia och Puerto Pollensa

Mallorca erbjuder en semesterort för varje smakriktning. I badvänliga Alcudia finns en 14 km lång, vitkornig sandstrand, vilket har gjort orten till en väletablerad sommarfavorit bland såväl barnfamiljer som vuxna soldyrkare. I den angränsande havsbukten ligger eleganta Puerto Pollensa som bjuder på genuint spansk badortsatmosfär och flera riktigt bra restauranger. Här erbjuder Solresor flera strandnära hotell.

Läs mer här!

resor till mallorca

Karta

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Om Mallorca

Palma - Mallorca

Palmabukten

Om du vill kombinera sol och bad med shopping och kulturella upplevelser rekommenderar vi dig att resa till Palmabukten. Bo centralt i Palma på gångavstånd till stadens alla attraktioner eller ta in på ett badhotell med strandläge i någon av de närbelägna semesterorterna Playa de PalmaPortals Nous eller Palma Nova.


Premium Mallorca - för mogna livsnjutare 

För dig som vill uppleva en annan sida av Mallorca har vi skapat en ytterst prisvärd resa där du får möjlighet att fördjupa dig i det mallorkinska köket och öns vinproduktion. I resan ingår bl.a. matlagningskurs, vingårdsbesök och tapasprovning på en traditionell mallorkinsk restaurang i Palma. Läs mer om Premium Mallorca här


Spela golf på Mallorca 

Kombinera din charter till Mallorca med golf och boka våra uppskattade greenfeepaket. Med vår golf à la carte väljer du själv vilka av våra sju utmärkta banor du vill spela på.