Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Sanur

Sanur

Den mysiga och lugna turistorten Sanur är belägen på Balis sydöstra sida. Här bor du i exotiska omgivningar med en flera kilometer lång sandstrand nära tillhands. Solresor erbjuder såväl lyxhotell som prisvärda och trivsamma hotell nära stranden. Hit reser framför allt barnfamiljer och par tack vare den lugna atmosfären. Längs strandpromenaden ligger flera restauranger och butiker, stranden är långgrund och soluppgången magisk – Sanur har allt det du behöver för en avkopplande semester på Bali.

Sanur


Den forna fiskebyn Sanur är en av Balis allra första sol- och badort för turister och hit letar sig semesterfirare som vill njuta av lugnet samt den kilometerlånga stranden. Mest känd är semesterorten för de otroligt vackra soluppgångarna. Det är verkligen värt att stiga upp tidigt och njuta av att se solen gå upp vid horisonten. Den magiska solnedgången ses i Kuta och Seminyak på den västra sidan. Sanur är betydligt lugnare än Kuta Beach och många barnfamiljer föredrar Sanur.

Solresor i Sanur


I Sanur har vi noggrant valt ut flera hotell som erbjuder service i toppklass och vackra omgivningar. Lyxhotellet Puri Santrian har ett unikt läge vid Sanurs bästa stranddel och många par som ska gifta sig på Bali väljer just Puri Santrian. Sativa Sanur Cottages och Respati Beach Hotel är två mysiga och prisvärda hotell som båda har otroligt vackra poolområden som direkt skänker avkoppling under semestern.

Sol, bad och aktiviteter


Sanur har en fantastisk kustlinje och den vackra stranden sträcker sig flera kilometer. Ett korallrev skyddar stranden och gör den långgrund och bra för barnfamiljer samt perfekt att snorkla vid. Här har du sinnebilden för en drömsemester med vajande palmer och stilla, turkosblått vatten. På stranden arrangeras flera vattensportsaktiviteter. Längs stranden löper en asfalterad strandpromenad som är utmärkt för långa promenader eller cykelturer. Restauranger och kaféer finns längs hela strandpromenaden. Under kvällarna slår den trevliga, lilla nattmarknaden upp (Pasar Sindhu Markets Sanur) och här kan du strosa runt bland gatukök, vackra hantverk och souvenirer.

På upptäcktsfärd

 

Bali är en fantastisk ö för äventyr och upplevelser. Från Sanur går det båtar till de populära öarna Nusa Lembongan och Nusa Penida. Väl på öarna kan du njuta av ett en paradisisk miljö, stanna en natt eller två eller bara besöka öarna under dagen. En annan dags- eller kvällsaktivitet är att ta sig in till Kuta Beach eller Seminyak. Kuta Beach, som är en av Balis mest kända turistområden med massor av liv och rörelse, restauranger och nattliv, ligger cirka 20 minuter från Sanur. Längs med Sanurs strand finns en anlagd cykelstig. Här kan du hyra en cykel och cykla den fem kilometer långa turen från Jalan Mertasari-området i syd till den största stranden Jalan Hangtuah i norr. Detta är en härlig, naturskön tur som särskilt rekommenderas att göra på morgonen.


Välkommen till Sanur!

 

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här »

Vädret på Bali

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här »

Om Bali

Böljande risfält, kilometerlånga stränder, vulkaner och vackra kratersjöar är en fröjd för ögat.
Läs mer här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7