Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Karta

Sanur

Den mysiga och lugna turistorten Sanur är belägen på Balis sydöstra sida. Här spenderar du din semester i exotiska omgivningar med en flera kilometer lång sandstrand nära tillhands. Längs strandpromenaden ligger flera restauranger, barer och butiker, så trots sitt lugn finns här massor att välja mellan. Sanur ligger ca 20 minuter från Kuta Beach, som är en av Balis mest kända turistområden med massor av liv och rörelse, restauranger och nattliv.


Massor av aktiviteter på stranden
Sanur har en fantastisk kustlinje och den vackra stranden sträcker sig flera kilometer. Ett korallrev skyddar stranden och gör den långgrund och bra för barnfamiljer samt perfekt att snorkla vid. Här har du sinnesbilden för en drömsemester med vajande palmer och stilla, turkosblått vatten. På stranden arrangeras flera vattensportsaktiviteter, tex kifesurfing, paragliding eller surfing.

Längs med stranden finns en anlagd cykelstig. Här kan du hyra en cykel och cykla den fem kilometer långa turen från Jalan Mertasari-området i syd till den största stranden Jalan Hangtuah i norr. Detta är en härlig, naturskön tur som särskilt rekommenderas att göra på morgonen.

Dela nuvarande URL via E-mail