• Presentkort

Beställning av presentkort

Här kan du beställa ett presentkort genom att fylla i fälten nedan.

Betalning förs över till Solresors Bankgiro nr. 894-4308
Ange "presentkort" och ditt namn som meddelande/ocr.  

När vi har mottagit din betalning skickar vi presentkortet så snart som möjligt. Du får presentkortet skickat till dig som en PDF-fil via mail.

Betala resan med Solresors presentkort
Presentkortet kan användas för betalning av resor till alla* våra resmål och gäller tre år från utfärdandet (annan giltighet kan gälla vid exempelvis tävlingar). Värdet av presentkortet dras av på bokningen först när presentkortet kommit till oss via mail. Tänk på att presentkortet ska vara oss till handa senast samma dag som resan förfaller. Glöm inte att ange namn och bokningsnummer!

*Betalning av en sista minuten-resa
Vid bokning av en sista minuten-resa eller en reguljär flygresa krävs omgående betalning. Vill du betala med presentkort på en sådan resa behöver du kontakta oss via telefon.    

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor om presentkort. Du kan ringa, chatta eller maila:
Telefon: 0775-510000
Mail: info@solresor.se

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du ett gult presentkort?
Om du har ett gult presentkort från Solresor som är utfärdat före den 1/9 2018 kan du skicka in en fotokopia via mail till info@solresor.se. När vi mottagit mailet drar vi av värdet av presentkortet på din bokning. Tänk på att presentkortet ska vara oss tillhanda senast samma dag som resan förfaller. Glöm inte att ange namn och bokningsnummer!

Är presentkortet förbrukat/använt?
Vill du kontrollera om ett presentkort är använt eller fortfarande giltigt kan du ringa till vår försäljningsavdelning. Ha alltid presentkortets nummer till hands. 

Du kan använda presentkortet för att boka en resa med avresa långt fram i tiden, så länge du löser in presentkortet innan det förfaller.

Det går inte att förlänga giltighetstiden för presentkortet och det går inte att använda presentkortet efter sista förbrukningsdag. 

Om jag förlorar ett presentkort?
Vi ersätter inte förlorade presentkort. Ett presentkort är en värdehandling och ska hanteras med aktsamhet.

Kan jag lösa in ett presentkort och få pengar tillbaka?
Presentkortet kan endast användas som betalning på en resa innan avresan. Det går inte att lösa in presentkortet och få kontanter tillbaka.

Förfalskningar och försäljning av tredje part
Förfalskningar kan förekomma. Var noga med att inte ingå i ett köpeavtal innan du fått presentkortet. Kontrollera att det inte är använt före du köper ett presentkort via tredje part.

Lämna aldrig ut ditt bokningsnummer till någon du inte känner!

 

Dela nuvarande URL via E-mail