Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Solresor Inspiration

Bli inspirerad och inspirera andra till att upptäcka någon av världens alla vackra platser!
Här har vi samlat inspiration och tips till dig som vill uppleva det ”lilla extra” under din semester. Besök några av Atlantens pärlor såsom världsarvet Sintra i Portugal, vackra vattenfall på Azorerna och ljuvliga havspooler på La Palma. Eller upptäck gömda badvikar, vackra utsiktsplatser och fascinerande byggnader vid Medelhavet.

För dig som är mån om hur du bor under din vistelse har vi även valt ut villor och hotell som har det ”lilla extra” – både kring Medelhavet och Atlanten! 

Under mars 2018 har vi samarbetat med instagramprofilen Yayanaomi / Johanna Ljungqvist -  Inspireras av hennes upplevelser på La Palma här!

Nedan finner du bilder på vackra platser och destinationer. Vill du veta mer om platsen eller resmålet så är det bara till att klicka på bilden!

Har du något tips på vad man kan se och uppleva på någon av våra destinationer? En fantastisk badvik, strand, utsiktsplats, fascinerande byggnad eller någonting annat som vi absolut inte får missa? Lägg upp dina hetaste tips på Instagram och tagga dina bilder med #Solresorinspo och inspirera andra! När du taggar din bild med vår hashtag har du även möjlighet att få din inspirationsbild publicerad här på vår hemsida eller på våra sociala medier!

Det finns oändligt många platser och sevärdheter att upptäcka, så låt dig inspireras tillsammans med Solresor!
Tips till din resa

Topp fem lyxhotell i Thailand

Boka ett lyxhotell i Thailand när du vill unna dig något alldeles extra! 
Läs mer »

Topp fem upplevelser på Azorerna

Azorerna är en av Europas okända skatter och ögruppen är fylld av magisk natur. 
Läs mer »

Topp fem platser att äta frukost på i vinter

Njut av vågornas brus och fantastisk utsikt direkt när du vaknar! Här är 5 frukostterrasser du inte vill lämna!
Läs mer »

Inspirationsforum

Ta del av andra resenärers reseberättelser eller skriv din egen!
Här kan du dela med dig av värdefulla tips och råd och kanske några bilder från din semester. Du kan även ställa frågor direkt till våra guider, läsa om andras semesterupplevelser och kommentera frågor/inlägg där du har något värdefullt att dela med dig av! 
Inspiratinsforumet är helt enkelt till för att du ska kunna dela med dig av dina bästa minnen från din resa!

Här hittar du massor med inspirerande texter till våra olika resmål och hotell!

Kanske har du själv ett Instagramkonto med en massa bilder från en magisk resa? Tagga dina bilder med #Solresorinspo så kan du vara med och inspirera andra på Instagram!

Dela nuvarande URL via E-mail