• Tvårumssvit
  • Dubbelrum med havsutsikt

Golfresa - Gloria Palace San Agustín

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Ett hotell för den aktive golfspelaren där det bjuds på en mängd sportaktiviteter förutom golfspelet. Här hittar du squashbanor, gym, paddletennis, bastu och möjlighet till massage.
I hotellet finns också Europas största Thalassoterapicentrum med olika typer av hälsokurer och skönhetsbehandlingar.

Golfpaket 3 dagar är inkluderat i rumspriset. Golfpaketet innehåller 1 runda på Meloneras GC och 2 rundor på Maspalomas GC. Meloneras GC är en mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Banan ligger ca 10km från Hotel Gloria Palace och du tar dig enklast dit med hyrbil eller taxi. Maspalomas GC är en favoritbana bland svenska golfare sedan många år. Banan ligger granne med den majestätiska Maspalomasöken. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå. Till denna bana har du endast ca 7km från hotellet.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Salobre Golf(15km) och Anfi Tauro(25km) inom räckhåll från Hotel Gloria Palace.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Maspalomas GC

En favoritbana bland svenska golfare under många år. Med den majestätiska Maspalomasöken som granne ligger denna fina golfanläggning. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå, naturligtvis finns både vagnar och golfbilar att hyra. Med tanke på banans popularitet, håller den förvånansvärt hög klass. Konditionen brukar vara på topp.

Läs mer på Maspalomas Golf.

Meloneras GC

En mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Konditionen på Meloneras är mycket bra och något av en grön dröm för snöiga svenska golfare. Klubbhuset är gemytligt och en kall dryck med panoramautsikt sitter bra.

Observera att om du eller någon i ditt sällskap har handicap 30 eller mer kommer du/ni tilldelas en starttid efter kl. 13.00. Det är banans policy för att säkerställa det optimala flödet i spelet. Tänk på att det är ditt ansvar att upplysa banan om ditt handicap.

Läs mer på Meloneras Golf.

Hotel Gloria Palace San Agustín

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurang
  • Tillval All Incl.

Magnifik semestermiljö och underbar atmosfär!

Hotel Gloria Palace San Agustín erbjuder en underbar semestermiljö. Här kombineras ett bra boende med ett ytterst inbjudande poolområde i en söderhavsinspirerad hotellpark. Välj mellan dubbelrum i huvudbyggnaden och tvårumssviter i tre våningar i en båge ute i hotellträdgården! Båda rumstyperna har privat balkong och tvårumssviterna ger möjlighet till ett bekvämt boende för hela familjen med två separata sovrum.

Vägg i vägg med hotellet ligger Europas största thalassoterapicentrum med sin jättelika "Get in Shape"-bassäng, välutrustade gym och utmärkta möjligheter till olika typer av hälsokurer och skönhetsbehandlingar. På Gloria Palace San Agustín erbjuder Solresor möjligheten att tilläggsboka all inclusive, där det mesta ingår i priset och det bara är att koppla av och njuta av den goda maten och de fina faciliteterna. För finsmakaren finns dessutom möjlighet att tilläggsboka All Inclusive Plus. Då kan du välja att äta middagen i den välkända takrestaurangen Gorbea som har en bedårande utsikt över San Augustin och Atlanten. Här blir du serverad (alla dagar utom söndag), en välkomponerad och varierad trerättersmeny.

Hotel Gloria Palace San Agustín har ett stort inbjudande poolområde med bl.a. uppvärmd bassäng, stor barnpool, gott om solsängar och parasoller, trivsam poolbar och snackbar. Till och från såväl Playa del Inglés- som Maspalomasstranden tar du dig bekvämt med hotellets gratisbuss som går flera gånger om dagen. I hotellets sport- och hälsoanläggning finns squashbana, paddlebana, gym, bastu, möjlighet till massage m.m. I barsalongen är det hög stämning varje kväll med dans, underhållning och uppträdanden.

Om hotellet
Antal rum 452
Avstånd till centrum 500 m
Avstånd till strand 700 m
Byggår 1988
Hiss Ja i huvudbyggnaden
Internet Ja, trådlöst Internet (WiFi) gratis på hela hotellet.
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (ev. tvätt mot avgift)
Renoverat 2005/2007/2012
Våningar 9/3

Rumstyper:
Bekväma dubbelrum i huvudbyggnaden och rymliga tvårumssviter med 2 sovrum i trevåningsbåge ute i hotellträdgården. Fräscht badrum, satellit-TV (svensk kanal) och balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1-3 extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, havsutsikt, halvpension, all inclusive, all inclusive plus.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset för gäster med halvpension, all inclusive och all inclusive plus.

Observera:
Ingen hiss i anslutning till tvårumssviterna (3 våningar) samt till dubbelrummen utan havsutsikt som ligger en halvtrappa från receptionsplan.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail