Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa - Baobab Resort

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om resan

Ett exotiskt hotell med inspiration från Afrika.
Fantastiska poolområden och härliga matupplevelser väntar dig som väljer detta hotellalternativ. Även på hotellrummen återkommer den spännande afrikanska stilen. Du bor här i det moderna Melonerasområdet med dess närhet till havet och den fina strandpromenaden. En hotellbuss tar dig den korta resan(3km) till Meloneras GC och Maspalomas GC(3km)för dina golfrundor.

Golfpaket 3 dagar är inkluderat i rumspriset. Golfpaketet innehåller en runda på Meloneras GC och två rundor på Maspalomas GC. Meloneras GC är en mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Banan ligger bara några kilometer från hotellet och du tar dig enklast dit med hotellbuss, hyrbil eller taxi. Maspalomas GC är en favoritbana bland svenska golfare sedan många år. Banan ligger granne med den majestätiska Maspalomasöken. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå. Till denna bana har du endast ca 3km från hotellet.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Salobre Golf(8km) och Anfi Tauro(17km) inom räckhåll från Hotel Baobab Resort.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

 

Golfbanor

Maspalomas GC

En favoritbana bland svenska golfare under många år. Med den majestätiska Maspalomasöken som granne ligger denna fina golfanläggning. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå, naturligtvis finns både vagnar och golfbilar att hyra. Med tanke på banans popularitet, håller den förvånansvärt hög klass. Konditionen brukar vara på topp.

Läs mer på Maspalomas Golf.

Meloneras GC

En mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Konditionen på Meloneras är mycket bra och något av en grön dröm för snöiga svenska golfare. Klubbhuset är gemytligt och en kall dryck med panoramautsikt sitter bra.

Observera att om du eller någon i ditt sällskap har handicap 30 eller mer kommer du/ni tilldelas en starttid efter kl. 13.00. Det är banans policy för att säkerställa det optimala flödet i spelet. Tänk på att det är ditt ansvar att upplysa banan om ditt handicap.

Läs mer på Meloneras Golf.

Hotel Baobab Resort

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Lopesan Baobab Resort erbjuder en semestermiljö utöver det vanliga. I det populära, fräscha och moderna Melonerasområdet har den välrenommerade hotellkedjan Lopesan låtit uppföra en femstjärnig semesteroas med starka influenser från grannkontinenten Afrika. Baobab, som för övrigt är namnet på de karaktäristiska höga träd som finns på den afrikanska savannen, är ett temahotell av bästa märke.

Restaurang
God mat och dryck är en av huvudingredienserna vid en vistelse på Lopesan Baobab Resort och här finns två trivsamma och temadekorerade bufférestauranger. Frukostbufféer ingår och halvpension kan bokas mot tillägg. Dessutom finns två spännande à la carterestauranger (avgift), en med afrikanskt kök och en med Medelhavet som huvudtema. Prova även någon av de fem barererna på området.

Aktiviteter
På några hundra meter nås såväl den storslagna sandstranden i Maspalomas som Melonerasområdets omtyckta centrum och havspromenad. Sol- och badmiljön på Lopesan Baobab Resort är storslagen med ett inbjudande poollandskap bestående av hela nio uppvärmda pooler av olika slag, två barnpooler, lagunformationer, broar och vattenfall i den enorma hotellträdgården. På femstjärniga Lopesan Baobab Resort får du helt enkelt en semesterupplevelse av bästa märke i en unik miljö fylld av intryck, smaker, njutning och bekymmersfri avkoppling.

Rummen
Boendet på Lopesan Baobab är bekvämt i moderna, rymliga, luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum, sviter och familjerum (består av ett rum, cirka 43kvm med tvåqueen size-sängar). De afrikanska influenserna gör sig även här påminda vad gäller design, materialval och utsmyckning. Dubbelrum med poolutsikt kan bokas mot tillägg.
I övrigt är samtliga rum och sviter utrustade med fräscht badrum, satellit-TV, minibar och balkong eller terrass. 

Om hotellet
A la carte-restaurang Ja
Antal rum 677
Avstånd till centrum 4 km Playa del Ingles
Avstånd till lokalt centrum 100 m Meloneras
Avstånd till strand 300 m
Bar Ja
Barnklubb Ja
Barnpool Ja
Beach Towel Mot avgift
Biljard Mot avgift
Bordtennis Ja
Byggår 2009
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 2
Family Ja
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Kassafack Mot avgift
Konferens Ja
Luftkonditionering Ja
Massage Mot avgift
Minibar Mot avgift
Parkering Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja, 24/7
Restaurang Ja
Roomservice Ja
Snack bar Ja
Städning, per vecka 7
Telefon i rummet Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
Tvättmöjligheter Mot avgift
Underhållning Ja
Uppvärmd pool Under vinter
WiFi Gratis
Våningar 4-5

Rumstyper
Dubbelrum för upp till tre vuxna och ett barn med balkong eller terrass
Dubbelrum för upp till tre vuxna och ett barn med balkong eller terrass och poolutsikt
Familjerum för upp till tre vuxna och tre barn med balkong eller terrass
Juniorsvit för upp till två vuxna och två barn
Seniorsvit för upp till två vuxna och två barn

Mat och dryck
Frukost eller halvpension.
Halvpension: Frukost- och middagsbuffé i restaurangen. Dryck ingår ej vid middag.


Övrigt:
Vid bokning av halvpension ingår Julmiddag den 25/12 samt nyårsmiddag den 31/12 i priset. 

 

 

Save

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail