• Familjedubbelrum
  • Dubbelrum

Golfresa - Baobab Resort

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Ett exotiskt hotell med inspiration från Afrika.
Fantastiska poolområden och härliga matupplevelser väntar dig som väljer detta hotellalternativ. Även på hotellrummen återkommer den spännande afrikanska stilen. Du bor här i det moderna Melonerasområdet med dess närhet till havet och den fina strandpromenaden. En hotellbuss tar dig den korta resan(3km) till Meloneras GC och Maspalomas GC(3km)för dina golfrundor.

Golfpaket 3 dagar är inkluderat i rumspriset. Golfpaketet innehåller en runda på Meloneras GC och två rundor på Maspalomas GC. Meloneras GC är en mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Banan ligger bara några kilometer från hotellet och du tar dig enklast dit med hotellbuss, hyrbil eller taxi. Maspalomas GC är en favoritbana bland svenska golfare sedan många år. Banan ligger granne med den majestätiska Maspalomasöken. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå. Till denna bana har du endast ca 3km från hotellet.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Salobre Golf(8km) och Anfi Tauro(17km) inom räckhåll från Hotel Baobab Resort.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

 

Golfbanor

Maspalomas GC

En favoritbana bland svenska golfare under många år. Med den majestätiska Maspalomasöken som granne ligger denna fina golfanläggning. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå, naturligtvis finns både vagnar och golfbilar att hyra. Med tanke på banans popularitet, håller den förvånansvärt hög klass. Konditionen brukar vara på topp.

Läs mer på Maspalomas Golf.

Meloneras GC

En mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Konditionen på Meloneras är mycket bra och något av en grön dröm för snöiga svenska golfare. Klubbhuset är gemytligt och en kall dryck med panoramautsikt sitter bra.

Observera att om du eller någon i ditt sällskap har handicap 30 eller mer kommer du/ni tilldelas en starttid efter kl. 13.00. Det är banans policy för att säkerställa det optimala flödet i spelet. Tänk på att det är ditt ansvar att upplysa banan om ditt handicap.

Läs mer på Meloneras Golf.

Hotel Baobab Resort

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Modern förstaklass och temalyx i afrikainspirerad semestermiljö!

Hotel Baobab Resort slog upp sina portar så sent som hösten 2009 och erbjuder en semestermiljö utöver det vanliga. I det populära, fräscha och moderna Melonerasområdet har den välrenommerade hotellkedjan Lopesan låtit uppföra en 5-stjärnig semesteroas med starka influenser från grannkontinenten Afrika. Baobab, som för övrigt är namnet på de karaktäristiska höga träd som bl.a. finns på den afrikanska savannen, är ett temahotell av bästa märke och ligger mitt emot ett av kedjan Lopesans sedan flera år existerande semesterpalats, Hotel Costa Meloneras. På några hundra meter nås såväl den storslagna sandstranden i Maspalomas som Melonerasområdets omtyckta centrum och havspromenad.

Boendet på Baobab är bekvämt i moderna, rymliga, luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum och familjerum (1 rum) med bl.a. fräscht badrum, satellit-TV, minibar och balkong/terrass. De afrikanska influenserna gör sig även här påminda vad gäller design, materialval och utsmyckning. Rum med poolutsikt kan bokas mot tillägg.

God mat och dryck är en av huvudingredienserna vid en vistelse på Baobab Resort och här finns två trivsamma och temadekorerade bufférestauranger. Frukostbufféer ingår och halvpension (middagsbufféer) kan bokas mot tillägg. Dessutom finns två spännande à la carterestauranger (avgift), en med afrikanskt kök och en med Medelhavet som huvudtema. Sol- och badmiljön på Baobab Resort är storslagen med ett inbjudande poollandskap bestående av hela åtta uppvärmda pooler av olika slag, lagunformationer, broar och vattenfall i den enorma hotellträdgården. På femstjärniga Hotel Baobab Resort får du helt enkelt en semesterupplevelse av bästa märke i en unik miljö fylld av intryck, smaker, njutning och bekymmersfri avkoppling.


Om hotellet
Antal rum 677
Avstånd till centrum 200 m
Avstånd till strand 300 m
Byggår 2009
Gym Ja
Hiss Ja
Internet Ja, trådlöst Internet (WiFi) i lobby (gratis) och rum (avgift).
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (gratis)
Våningar 6

Rumstyper:
Moderna, rymliga och luftkonditionerade dubbelrum med bl.a. fräscht badrum, satellit-TV, minibar och balkong/terrass. Familjerum i form av ett stort dubbelrum (42 m2) med 2 s.k. Queensizesängar samt en bäddsoffa. 2 ordinarie bäddar samt 1-4 extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, poolutsikt, halvpension.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Save

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail