Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Golfresa - Broncemar Beach

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om resan

Ett prisvärt lägenhetsalternativ för golfspelare som vill ha möjlighet att laga egen frukost och enklare måltider. Lägenheterna är formade så att du får känslan av en liten by. Snabbköp, restaurang och en irländsk pub hittar du inom området. Det finns även möjlighet att köpa till all inclusive om du vill ha en bekymmersfri semester.

Golfpaket med spel 2 dagar på Fuerteventura GC och 1 dag på Salinas GC ingår i rumspriset. Fuerteventura GC är en bana som är mjukt böljande och passar utmärkt att gå. Fairways är generösa, men vinden kan helt klart vara en faktor på den öppna banan. Från hotellet är det endast en kort taxiresa på 2km. Den andra banan i närområdet heter Salinas GC och bjuder på en spännande design med rejäla konraster mellan gröna fairways och den omgivande svarta lavastenen. Även denna bana är relativt öppen och har något av seasidekaraktär. Till denna bana är det 4km från hotellet.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Broncemar Beach lägenheter

  • Barnpool
  • Pool
  • Restaurang
  • Strand
  • Tillval All Incl.

Totalrenoverade semesterlägenheter med all inclusivemöjlighet i Caleta de Fuste!

Broncemar Beach är ett totalrenoverat modernt lägenhetshotell med ett semestervänligt läge med kort promenadavstånd till såväl stranden som centrum i turistområdet Caleta de Fuste. Med en byliknande arkitektur med små gågator, gränder, torg och trädgårdar ligger lägenhetshusen i två våningar i anslutning till ett stort och inbjudande poolområde med två stora pooler vara en uppvärmd, utomhusjacuizzi, separat barnpool, pool-/snackbar, solsängar och parasoll.

De moderna och renoverade tvårumslägenheterna finns i två utföranden, dels i markplan med gemensam terrass, dels på andra våningen med en privat terrass som bl.a. är möblerad med två egna solsängar. På anläggningen finns också bufférestaurang, cafeteria, snabbköp, irländsk pub, tennisbana och lekplats. Samtliga lägenheter är utrustade med pentrykök för enklare matlagning, men möjlighet finns också att boka all inclusive.

Om hotellet
Avstånd till centrum 100 m
Avstånd till strand 300 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 2001
Byte av handduk, per vecka 3
Byte av lakan, per vecka 1
Hiss Nej
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Ja
Luftkonditionering Nej
Lägenheter 252
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhanddukar Nej
Restaurang Ja
Städning, per vecka 5
Tv i rum / lägenhet Mot avgift
Uppvärmning Nej
WiFi Mot avgift
Våningar 2-3

Rumstyper:
Totalrenoverade och moderna tvårumslägenheter i markplan med gemensam terrass (2 ordinarie bäddar och 2 extrabäddar) samt tvårumslägenheter på andra våningen med privat terrass med bl.a. 2 solsängar (2 ordinarie bäddar och 1 extrabädd). Separat sovrum, vardagsrum, pentrykök med spishäll och mikrovågsugn, badrum samt Plasma TV (deposition).

Tillval:
Lägenhet för eget bruk, all inclusive.

Officiell klass:
3 stjärnor

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår för gäster med halvpension och all inclusive. Flygtrafik i området kan tidvis upplevas som störande. 
På Broncemar Beach finns det en hiss men ej tillgänglig till alla rum. 
I restaurangen gäller vårdad klädsel och långbyxor för män.  Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail