Golfresa - Barceló Fuerteventura Thalasso & Spa

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Vårt lyxigaste hotell i Caleta de Fuste.
Som hotellnamnet antyder är detta ett hotellalternativ för dig som uppskattar spa och en aktiv livsstil. All inclusive ingår i rumspriset. Sköna strandpromenader under de golffria dagarna förstärker semesterkänslan. Med två golfbanor i närområdet finns det goda möjligheter för golfträning. Efter träning och spel kan du njuta av någon kall dryck i Fuerteventura Golf Club’s magnifika klubbhus.

Golfpaket med spel 2 dagar på Fuerteventura GC och 1 dag på Salinas GC ingår i rumspriset. Fuerteventura GC är en bana som är mjukt böljande och passar utmärkt att gå. Fairways är generösa, men vinden kan helt klart vara en faktor på den öppna banan. Från hotellet är det endast en kort taxiresa på 2km. Den andra banan i närområdet heter Salinas GC och bjuder på en spännande design med rejäla konraster mellan gröna fairways och den omgivande svarta lavastenen. Även denna bana är relativt öppen och har något av seasidekaraktär. Till denna bana är det 4km från hotellet.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Hotel Barceló Fuerteventura

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Tillval All Incl.

Utmärkt förstaklass och fina förutsättningar för välbefinnande.

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa är ett utmärkt förstaklasshotell, majestätiskt beläget vid sandstranden i Caleta de Fuste, nära öns båda golfbanor. Här bor du med all inclusive, så det är bara att njuta av den goda maten, drycken och de semestervänliga miljöerna!

Boendet är utmärkt i luftkonditionerade och välskötta dubbelrum av god standard. Rum med havsutsikt kan bokas mot tillägg. Om du bokar ett nyligen renoverat superiorrum ingår dessutom fritt inträde till vattenmassagepoolen och gymmet i hotellets spa (ett inträde/dag 16-årsgräns). Alla rum har svensk TV-kanal.

Förutsättningarna för såväl sol och bad som motion och välbefinnande är utmärkta med ett inbjudande poolområde med två stora bassänger varav en uppvärmd, två tennisbanor och inte minst ett utmärkt hälsocentrum och spa med gym, turkiskt bad och möjlighet till diverse massage-, hälso- och skönhetsbehandlingar (avgift).

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa är ett utmärkt alternativ för dig som önskar bekymmersfri avkoppling på ett fullservicehotell med fina faciliteter.

Om hotellet
Antal rum 462
Avstånd till centrum 200 m
Avstånd till strand 25 m
Byggår 2001
Hiss Ja
Internet Ja, WiFi på hela hotellet, gratis
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja, deposition (avgift vid byte)
Våningar 4

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, minibar (avgift), fräscht badrum och balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk. Havsutsikt. Nyrenoverade superiorrum som inkluderar ett fritt inträde per dag till hotellets spa (vattenmassagepool och gym). Hotellets spa håller stäng t o m 12/3-2017.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset.

Observera att hotellets spa håller stängt från den 25/1-2017 till 12/3-2017

Observera:
Flygtrafik i området kan tidvis upplevas som störande. 
 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail