Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Golfresa - Hotel Isla Canela Golf

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om golfresan

Vill du spela golf under din semester är Hotel Isla Canela Golf ett utmärkt val för dig. 
Här har du ett bekvämt boende med många fina semesterfacilliteter samt närhet till många fina golfbanor, varav den närmsta ligger enbart 300 meter från hotellet! Njut av en skön golfsemester på det spanska fastlandet.

Golfpaket
På Hotel Isla Canela Golf erbjuder Solresor greenfeepaket som inkluderar boende i dubbelrum, halvpension samt tre eller fem dagars golfspel på Isla Canelas golfbana.

Bokning
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Isla Canela GC

Den 18-håliga golfbanan ligger allra mest sydväst av alla banor i Spanien. Isla Canela GC är en relativt platt parkbana som är vackert omringad av apelsin-, oliv- och eukalyptusträd. Banan är enkel att gå och passar därmed alla nivåer. Många av hålen utmanar dig i att spela säkert med kortare klubba och inte falla för frestelsen att gå för greenen över vattenhinder. På klubbhusets härliga terrass kan du koppla av med en svalkande dryck efter en välspelad runda.

Läs mer om Isla Canela GC här »

Hotel Isla Canela Golf

  • 5 x Golf
  • Golfhotell
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Ett elegant, lite mindre hotell beläget på Isla Canelas golfbana.

På Hotel Isla Canela Golf bor du i lugn och avkopplande atmosfär, mellan 17:e och 18:e hålet på golfbanan med samma namn. Här semestrar du i naturskön miljö, precis på gränsen mellan Spanien och Portugal, med vy över floden Guadiana.

Det här hotellet passar dig som framför allt vill spela golf på semestern. Från hotellets lobby är det bara 300 m till banan. Under vår och höst, erbjuder Solresor mycket prisvärda greenfeepaket, som inkluderar boende i dubbelrum, halvpension och fem dagars obegränsat golfspel på banan. Mot ett tillägg som betalas på plats, kan du även spela på de närliggande banorna Golf Costa Esury eller Moncilla Golf.

På hotellet finns allt du behöver under semestern, såsom en inbjudande pool, bar/café med uteservering som är öppen på dagen och à la carte-restaurang där du kan äta middag på kvällen (fast meny för halvpensionsgäster). Om du vill bada i havet är det ca 3 km ner till Isla Canelas långsträckta sandstrand, dit du enklast tar dig med lokalbuss eller taxi. Det finns också bussförbindelse till småtbåtshamnen Punta del Moral (ca 6 km) och till den typiskt andalusiska byn Ayamonte (ca 4 km).

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, telefon, Wifi, kylskåp, kassafack, badrum med hårtork samt balkong/terrass med utsikt över golfbanan. 2 ordinarie bäddar, ej möjlighet för extrabäddar.5 Green fees är inkluderat i resans pris.

Mat och dryck
Halvpension,  halvpension plus och semi all inclusive
Halvpension: Frukost- och middagsbuffé i restaurangen. Dryck ingår ej vid middag.
Halvpension plus: Frukost- och middagsbuffé i restaurangen. Vatten och vin ingår vid middag.
Semi all inclusive: Frukost- och lunchbuffé. Middag från bestämd meny. Drycker från baren serveras från klockan 17.30 till 23.00. Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail