Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Golfresor Belek

    Golfresor i Belek

Spela golf på Turkiets bästa banor!
Belek i Turkiet är varje spelares paradis. Helhetskonceptet som presenteras med prisvärda lyxiga resorts, all inclusive och golfbanor i världsklass lockar många att spela just här. De golfbanor som erbjuds i Belek är välskötta, håller hög standard med bra upplägg och det är en välkomnande atmosfär. Golfanläggningarnas träningsfaciliteter burkar ofta lyftas upp som en extra bra anledning till att spela i Belek. Här får du god service, rådgivning och många möjligheter att justera svingen mellan runderna.

I Belek ligger golfanläggningarna som ett pärlband längs kusten. Sueno Golf har länge varit våra kunders favoritbana och hotell. Det är lätt att förstå varför: golfbanorna är i toppskick, hotellet erbjuder fantastiskt läge och den vänliga atmosfären gör att många återvänder hit. I år öppnar vi upp för spel på en, för Solresor, ny bana: Faldo. En mästerskapsbana som designats av legendariske Sir Nick Faldo. En underhållande och utmanade runda väntar dig!

• Förbokade starttider
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Golfbanor

Faldo

Faldo är en mästerskapsbana med tre 9-hålsslingor som designats av Sir Nick Faldo och som invigdes 2006. De tre slingorna Prince, Queen och King passar utmärkt för spelare på alla nivåer och dessutom finns fin handledning vid träningsfaciliteterna. Att spela på Faldo är roligt, inspirerande och utmanande– hålen är relativt korta med smala fairways. De många dog-legs gör banan bara mer spännande. En beroendeframkallande golfupplevelse, helt enkelt!  

Läs mer om Faldo här »

Montgomerie Maxx Royal GC

Montgomerie är en ganska ny bana som invigdes 2008. Den passar spelare på alla nivåer och de naturliga hindren sätter dina färdigheter på prov. Banans böljande fairways skapar många strategiska alternativ. De första nio hålen består till största del av vattenhinder medan de sista nio ställer krav på utslag som måste ha carry över stora sandområden. Njut i klubbhuset efter en välspelad runda, som är ett av de mer imponerande i Belek. 

Läs mer om Montgomerie Maxx Royal GC här »

Sueño Golf

Pines och Dunes heter de två 18-hålsbanorna på Sueño. Båda banorna är väldesignade och har länge varit Solresors golfresenärers favoritbanor. I vacker omgivning med mycket sjöar, tallskog och härlig havsutsikt får du en mycket angenäm golfupplevelse. Hålen har en högklassig design och det är PGA Design Consulting som står bakom banarkitekturen. Pines är den mest kända av de två och inbjuder till fler utmaningar än Dunes. 

Läs mer om Sueño Golf här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail