Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa – Hotel Azoris Royal Garden

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om golfresan

Om resan
Trevligt hotell med pool i trädgården och inklusive obegränsat golfspel.
Att spela golf på Azorerna passar perfekt för dig som vill kombinera storslagna naturupplevelser med möjlighet till fler äventyr. På vår skräddarsydda golfresa bor du på ett av våra mest populära hotell i Ponta Delgada. Hotel Azoris Royal Garden är ett modernt fyrstjärnigt fullservicehotell med fina semesterfaciliteter beläget på gångavstånd från centrum. Här erbjuds ett förstklassigt boende i mycket fräscha och luftkonditionerade dubbelrum med bland annat. badrum, satellit-TV, minibar och balkong eller terrass.

När du bokar golfresan med boende på Azoris Royal Garden ingår tre rundor golf på två av Atlantens vackraste banor. När du väl är på plats kan du boka fler golftider med din Solguide.Golfbanorna Batalha och Furnas är så natursköna att de nästan tar andan ur en. Azorerna är en ultimat golfdestination om du vill kombinera din golfresa med upptäcktsfärder. Solresor har ett brett utbud av spännande utflykter på Azorerna.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen fyller du i vilka datum och tider du önskar. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Batalha GC

Golfbanan Batalha ligger endast 15 minuter med bil från Ponta Delgada. Banan har 27 hål och designades av Cameron Powell 1986. Här spelar du på en skogsbana som ligger på vulkanisk mark. Utsikten är i ett slag för sig, du möts av böljande grönska och har Atlanten som kuliss medan du går din runda. Få banor kan mäta sig med den praktfulla utsikten. Tre slingor finns och Batalha är en kontrastrik upplevelse – terrängen varierar från breda fairways till steniga partier. Här kan du spela i ditt eget tempo, köer existerar knappt. Många utmaningar finns och den största är att hålla sig till spelet istället för att hänföras av utsikten. 

Läs mer om Batalha GC här »

Furnas GC

Furnas GC är en spektakulär golfbana mitt i det vulkaniska landskapet med frodig tropisk grönska runtomkring. Banan ligger i en av de vackraste delarna av São Miguel, varma källor, sjöar och Terra Nostraparken finns alldeles i närheten. De första nio hålen i banan lades av MacKenzie Ross 1936 och Furnas var den första golfbanan på São Miguel. 1992 kompletterades banan med ytterligare nio hål av bandesignerna Cameron och Powell. Golfbanan kantas av japanska majestätiska cederträd och är relativt kort men känns längre då bollen inte rullar många meter på banans mjuka fairways – det krävs skicklighet och finess mellan alla trädstammar.  Furnas GC bjuder på en naturskön golfupplevelse och efter din runda kan du koppla av i det brittiska klubbhuset och bara njuta av utsikten. 

Läs mer om Furnas GC här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hotel Azoris Royal Garden

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Högklassigt hotell i Ponta Delgada med pool i trädgården!

Hotel Azoris Royal Garden är ett modernt fyrstjärnigt fullservicehotell med fina semesterfaciliteter beläget på gångavstånd från centrum. Här erbjuds ett förstklassigt boende i mycket fräscha och luftkonditionerade dubbelrum med bl.a. badrum, satellit-TV, minibar och balkong/terrass.

På Hotel Azoris Royal Garden vetter huvuddelen av balkongerna in mot den stora japanska innergårdsträdgården. Med utsikt upp mot bergen ligger Hotel Azoris Royal Garden poolområde med stor bassäng, barnpool och pool-/snackbar. Förutsättningarna för bad och välbefinnande kompletteras med en vacker hälsoavdelning med uppvärmd inomhusbassäng, jacuzzi, gym, bastu, turkiskt bad samt möjligheter till massage (avgift). Det finns även två tennisbanor.

På Hotel Azoris Royal Garden finns såväl trevlig bar som fin restaurang och från hotellets rymliga receptionslobby är det endast några hundra meter in till Ponta Delgadas centrum med ett stort utbud av restauranger, affärer och sevärdheter.

Om hotellet
Antal rum 193
Avstånd till centrum 500 m Ponta Delgada
Avstånd till lokalt centrum 300 m
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Ja
Bastu Ja
Byggår 2004
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 3
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Jacuzzi Ja
Kassafack Ja
Kylskåp Nej
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 4

Rumstyper:
Moderna dubbelrum med fräscht badrum, minibar, telefon, safetybox, satellit-TV och balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd för barn.

Tillval:
Enkelrum, halvpension.

Övrigt:
*Poolhanddukar för användning vid hotellets pool erbjuds kostnadsfritt för hotellets gäster. Handdukar för användning utanför hotellområdet kan hyras mot avgift.

Hotellets parkeringsplats är mot avgift (cirka 6 €/dag).

Resmålsfakta

Spela golf på Azorerna

Kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser på Azorerna.
Läs mer här »

Dela nuvarande URL via E-mail