• Azorerna

Golfbanor

Batalha GC

Golfbanan Batalha ligger endast 15 minuter med bil från Ponta Delgada. Banan har 27 hål och designades av Cameron Powell 1986. Här spelar du på en skogsbana som ligger på vulkanisk mark. Utsikten är i ett slag för sig, du möts av böljande grönska och har Atlanten som kuliss medan du går din runda. Få banor kan mäta sig med den praktfulla utsikten. Tre slingor finns och Batalha är en kontrastrik upplevelse – terrängen varierar från breda fairways till steniga partier. Här kan du spela i ditt eget tempo, köer existerar knappt. Många utmaningar finns och den största är att hålla sig till spelet istället för att hänföras av utsikten.

Läs mer om Batalha GC här »

Furnas GC

Furnas GC är en spektakulär golfbana mitt i det vulkaniska landskapet med frodig tropisk grönska runtomkring. Banan ligger i en av de vackraste delarna av São Miguel, varma källor, sjöar och Terra Nostraparken finns alldeles i närheten. De första nio hålen i banan lades av MacKenzie Ross 1936 och Furnas var den första golfbanan på São Miguel. 1992 kompletterades banan med ytterligare nio hål av bandesignerna Cameron och Powell. Golfbanan kantas av japanska majestätiska cederträd och är relativt kort men känns längre då bollen inte rullar många meter på banans mjuka fairways – det krävs skicklighet och finess mellan alla trädstammar.  Furnas GC bjuder på en naturskön golfupplevelse och efter din runda kan du koppla av i det brittiska klubbhuset och bara njuta av utsikten. 

Läs mer om Furnas GC här »

Azorerna

Spela golf på Azorerna - En plats för dig som uppskattar naturens skönhet och att golfa i lugn och ro. Vill du kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser är Azorerna det perfekta resmålet för dig.
Fjärran från helgstressen på en svensk golfbana möter du två vackra och välskötta golfbanor, Batalha GC och Furnas GC. Växt- och blomsterprakt ger banorna en härlig inramning. Bägge golfklubbarna har ett fåtal medlemmar och relativt få gäster. Du blir mycket väl behandlad och kan i princip spela golf helt i din egen takt. På vägen till golfbanorna kan du stanna till och beskåda vulkankratrar, botaniska trädgårdar och bubblande varmvattenkällor.

Det är lätt att ta sig fram med bil, du får dock vara vaksam på att bakom en kurva kan det dyka upp en bonde som vallar sina kor på vägen. Efter en kortare biltur och genomförd golfrunda har du gott om tid att äta en bit mat på klubbhusets restaurang med fantastisk utsikt. När du är färdig med golfspelandet för dagen kan du fortsätta att utforska ön.

• Förbokade starttider.
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Avstånd till banor

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail