Golf Algarve

Spela golf på tre olika golfbanor i Algarve

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

I södra Portugal spelar vi golf på tre olika banor som alla har sin egen karaktär. Banorna bjuder på olika utmaningar och här finns mycket att hämta för alla spelare. Gemensamt för dem är det underbara landskapet och det milda klimatet! På hotellet hämtar vi kraft och inspiration till nästa rond i en vacker och avkopplande miljö.

utökaGolf Algarve
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 5 rundor golf på Morgado Golf Course, Álamos Golf Course eller Salgados Golf Course · golfvärd
TilläggTilläggEnkelrum från 3 195:- · extra bagage golfbag fr. 800:- (en del flygbolag tillåter att man checkar in en golfbag istället för resväska och slipper då extra bagage, se respektive flygbolags regler för mer info)
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltStarttider meddelas inför avresan. Handikappgräns på Morgado, Álamos och Salgados, 28 för herrar och 36 för damer. OBS! På avresor 2021 går det att låna golftrolley kostnadsfritt. Dessutom går det att spela en extra runda golf per dag kostnadsfritt (i mån av lediga tider).