Oceanien

Australien & Nya Zeeland

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

På denna kombinationsresa hinner vi uppleva mycket av det bästa dessa två gigantiska länder har att erbjuda. Vi ser klassiska symboler som operahuset i Sydney, kängurur och inselberget Uluru i Australien liksom Foxglaciären, kiwifågeln och storslagen natur i Nya Zeeland. Dessutom provar vi en mängd goda viner, tar del av kultur och historia och känner in atmosfären i dessa länder som på många sätt är annorlunda från det vi är vana vid.

utökaOceanien
info
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 26 övernattningar i dubbelrum · 26 frukostar · 4 luncher · 4 middagar · transport och utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 16 495:- · tillvalsutflykter · dricks till chaufförer och lokala guider (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 20-40:- per resenär och dag) · visum och turistavgift
ValutaValutaAustralisk och nyzeeländsk dollar
SpecielltSpecielltEtt fåtal hotell har enkel standard och rumsstorlek varierar. Tillvalsutflykter arrangeras av lokala bolag. På avresan 25/2 utgår stadsrundturen i Adelaide då vi flyger dit under eftermiddagen och i Greymouth bor vi på Coleraine Motel och i Auckland på The Parnell Hotel & Conference Centre.

4.3/5

Helhetsomdömen från 31 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Jättebra hotell. Jättebra frukostar och mat. Jättebra Suzane, duktigt påläst och förberedd i allt, auktoritär i positiv mening och rättvis. Jättebra busschaufförer med något enstaka undantag. Alltigenom en underbar resa som vi aldrig kommer att glömma.

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

En mycket trevlig resa som mer än väl motsvarade våra förväntningarna. Suzane som reseledare gjorde att vi alla blev som en familj. Med sin erfarenhet och stora kunskap gav hon oss oförglömliga minnen. Vilken guide!