Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Kortköp nekat

Inga pengar är dragna från ditt kort i detta skede. Varför transaktionen inte går igenom kan bero på att det saknas täckning för uttaget eller av tekniska skäl. Våra betalningar är ett internetköp. Vissa kort tillåter ej detta längre, se nedan informationstext;

Ökade säkerhetskrav för betalning via Internet
Bankerna har sedan en tid tillbaka höjt säkerhetskraven för betalning via Internet. Detta innebär att kunden måste ansluta sitt kort (sättet varierar lite beroende på vilken bank det avser) för säker betalning för Internetköp.

Från den 8 april inför Swedbank och Sparbankerna krav på att alla bankkort måste vara anslutna till Verified by Visa/MasterCard SecureCode för att handla på nätet. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att du identifierar dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på Internet.

Swedbank har två alternativa lösningar:
Verified by Visa och MasterCard SecureCode
Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet.

e-kort
e-kort är en av Swedbanks tjänster för säkra köp på internet. Du kopplar det till dina vanliga bankkort. Du visar aldrig ditt vanliga kortnummer när du betalar med e-kort på internet.

Vi hänvisar till din bank för vidare information.

Dela nuvarande URL via E-mail