Boka-tidigt-rabatt på vinterns resor

Sommaren är här med allt vad det innebär från värmande solsken, glittrande hav, sammetslena stränder och svalkande glassar. Vi på Solresor älskar att uppleva värmen lika mycket som våra resenärer och vill att ni ska få njuta av värme, solsken och ljusa dagar även under vinterhalvåret. Därför erbjuder vi just nu en boka-tidigt-rabatt på vinterns resor till kanarieön La Palma.

Boka innan den 14/7 2019 och få 500 kr extra i rabatt per person på vinterns resor mellan den 31/10, 2019 – 30/4, 2020. Använd nedanstående rabattkoder för att ta del av erbjudandet. Hitta din favoritresa och upplev sommarvärme i vinter tillsammans med Solresor!

Hitta din rabattkod

Använd kod: LAP2019

Använd rabattkoden för att få 500 kr extra rabatt per person på din resa till La Palma! Boka här »

Då vi har ett begränsat antal platser för våra reducerade erbjudanden, är det först till kvarn-principen som gäller. Ovanstående erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter. 
Vi förbehåller oss rätten att göra prisjusteringar och reserverar oss för eventuella tryckfel samt utsålda avgångar. 
Alla ovanstående priser är per person, vid resande av 2 vuxna personer. Alla ovanstående barnpriser är per barn, vid resande tillsammans med 2 fullt betalande vuxna. Åldersgränsen för barn kan variera från hotell till hotell. 
Bokar du både flyg och hotell avser det angivna priset boende i dubbelrum. Enkelrumstillägg tillkommer. 
Priserna är exklusive avgifter och eventuella tillval.

 

Dela nuvarande URL via E-mail