• Dans- och träningsresa med Malin och David Watson

DANS- OCH TRÄNINGSRESA MED MALIN OCH DAVID WATSON

Nu öppnar vi upp för ännu en unik och rolig träningsresa på den soliga kanarieön La Palma tillsammans med proffsdansarna Malin och David Watson kända från TV och den f.d landslagsgymnasten Nick Ländqvist från Trainingweeks. Vi bor på det fyraplusstjärniga hotellet La Princess Vital & Fitness med All Inclusive.
Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. Här är bara det bästa bra nog, en lyxig vecka där det mesta ingår; massor av träningspass, mat, dryck, bad, spa, kvällsunderhållning, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer.

Veckan kommer bjuda på massor av:
• Aerobicinspirerade Dance-fit (cha-cha, rumba, jive, salsa, samba i en härlig blandning i högt tempo) med Malin och David
• GymnasticFit med Nick där du endast har din kropp som verktyg, vi kan utlova svettiga och ibland utmanande övningar
• Danspass (bugg, fox, tango)
• Stretching
• Föreläsningar och workshops

Hit kommer du oavsett tränings/dansvana, kön eller ålder – alla är välkomna! Vi ser fram emot att få ge dig kunskap, kraft, motivation och inspiration att ta med dig hem för att fortsätta ditt hälsosamma liv. Häng med på en extraordinär träningsresa och varmt välkomna önskar Nick, Malin och David!

Avresedatum: Datum för 2021 kommer snart. - Pris fr. 12999 kr /person

Priset inkluderar:
• Flyg tur och retur från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg
• Transfer 
• Boende på La Palma Princess Vital & Fitness - med All inclusive
• Två gratis inträden till hotellets spa per person
• Massor av dans och träning

  

Dagsprogram

Nedan följer preliminärt program för resan. Många överraskningar och icke-schemalagda arrangemang utlovas utöver den gemensamma planeringen.

Dag 1: 
Avresa - ankomst
19:00 Gemensam välkomstmiddag

Dag 2:
07.45: Stretch/rörelse
10.00-10.45: Dance Fitness
11.00-12.00: Gym intro
15.00-15.30: Fotskola
15.30-15.50: Fot träning
16.00-16.45: Foxtrot
17.00-17.30: Stretch
20.00: Gemensam middag

Dag 3:
07.45: Morgonpromenad
10.00-10.45: Coreträning
11.00-12.00: Gym intro
15.00-15.30: Bål föreläsning/Medicinsk träning
15.30-15.50: Medicore (Bålträning)
16.00-16.45: Dance Fitness
17.00-17.30: Stretch
20.00: Gemensam middag 

Dag 4:
07.45: Godmorgon Medicore
10.00-10.45: Dance Fitness
11.00-12.00: Core
15.00-15.30: Föreläsning Mobbning
15.30-15.50: Föreläsning Mobbning
16.00-16.45: Funktionell träning
17.00-17.45: Dans Fitness
20.00: Gemensam middag

Dag 5:
07.45: Morgonpromenad
10.00-10.45: Funktionell träning
11.00-12.00: Bugg
15.00-15.30: Medicore
15.30-15.50: Medicore
16.00-16.45: Dance in the sun (på hotellets poolstrand)
17.00-17.30: Dance in the sun (på hotellets poolstrand)
20.00: Gemensam middag

Dag 6:
07.45: Core
10.00-10.45: Dance Fitness
11.00-12.00: Rörelser i flow
15.00-15.30: Föreläsning vägen till landslaget
15.30-15.50: Föreläsning vägen till landslaget
16.00-16.45: Tango
17.00-17.30: Stretch
20.00: Gemensam middag

Dag 7:
10.00-10.45: Gym
11.00-12.00: Dance Fitness
19.00: Avslutningsmingel innan middagen
20.00: Gemensam avslutningsmiddag

Dag 8:
Hemresa med många nya minnen och vänner i bagaget.

Proffsdansare - Malin

Malin Watson heter jag. Jag är proffsdansare och koreograf och jobbar heltid med dans i alla dess former. Jag älskar mitt yrke, är väldigt social och tycker om möten med nya människor och njuter av att sprida dansglädje och kunskap runt om i Sverige. Jag började satsa på dansen i tidig ålder. Är Svensk Mästare i juniorklassen, ungdomsklassen och vuxenklassen. Har varit i final på Junior EM fyra gånger. Har med David Watson, min danspartner och käre make, varit i semifinal på EM, VM och British Open Championships flera gånger. Har med David Watson turnerat världen runt med Burn the Floor under sju års tid och gjort framträdanden i nittio olika storstäder i USA, Australien, Japan, Kina och Europa. Flyttade tillbaka till Sverige och Stockholm år 2006 sedan första säsongen av TV-programmet Let’s Dance på TV4 där jag jobbar som proffsdansare. Jag vann även programmet tillsammans med fotbollsspelaren Jesper Blomqvist år 2017. Vi undervisar dans på olika events runt om i Sverige, vi uppträder med vår dansshow, håller föreläsningar, gör fitnessevenemang och träningsresor utomlands. David och jag älskar verkligen våra yrken, varandra och våra två underbara söner Alex och James på elva och nio år. Dansen och familjen är våra största passioner i livet. Vi skulle inte kunna tänka oss ett liv utan dans. Vi andas, sover och lever för dansen.

 

Proffsdansare - David

David Watson heter jag och jag är Proffsdansare och Koreograf och jobbar med dans på heltid. Jag har dansat i hela mitt liv och började med tävlingsdans när jag var tretton år. Jag älskade det från allra första början och började därför satsa tidigt på dansen. Jag är All Ireland Champion både som junior, ungdom och vuxen. Med min danspartner och fru, Malin Watson, har jag varit i semifinal på EM, VM och British Open Championships ett flertal gånger. Har med Malin Watson varit på världsturné med den internationella dansshowen Burn the Floor i sju års tid och gjort framträdanden i nittio olika storstäder runt om i världen i USA, Australien, Japan, Kina och Europa. Flyttade till Sverige år 2006 för att jobba som proffsdansare i TV-programmet Let’s Dance och kom hela vägen till final redan första säsongen. Nu jobbar jag som Dansproducent och Koreograf för Let’s Dance. Båda Malin och jag älskar våra yrken och att få träffa så många människor på våra resor. Vi uppträder med vår dansshow runt om i Sverige och jobbar på många olika events, träningsresor, fitnessdagar, föreläser och undervisar dans på massor av olika evenemang. Vi lever för varandra, våra fantastiska söner och för dansen. Ett liv utan dans skulle vara svårt att föreställa sig för oss. Dansen är vår största passion i livet förutom varandra.

F.d. landslagsgymnast - Nick

Nick är f.d landslagsgymnast där han representerade både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics.
Han är utbildad personlig tränare samt fys-tränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum för idrott) och arbetar sedan 2007 med träning på heltid både som instruktör och personlig tränare inom friskvård både på gym och olika företag.
Efter en omfattande ryggskada, där två kotor bröts, har han specialiserat sig på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik. Idag hjälper han många kvinnor med sin bäckenbottenträning. Sedan några år har seniorträning, med bl. a balans, fallteknik samt personer med övervikt kommit att bli en allt mer större målgrupp. 

Nick håller också föreläsningar på företag, hemtjänstföretag samt kommuner runt om i Sverige. Nick är även en flitigt anlitad instruktör utomlands vid flertalet internationella träningsresor. Vill du/ni boka en egen PT timme med Nick för ännu bättre resultat? Hör av dig till oss så bokar vi en tid!

 

Om hotellet La Palma Princess Vital & Fitness

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurang

Rakt i sydväst nedanför byn Fuencaliente, på en av öns soligaste platser, ligger resorten La Palma Princess Vital and Fitness. Den grönskande hotellparken ligger på en sluttning ned mot havet, med härlig utsikt över Atlanten. I fonden finns höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som skyddar området från vind och moln.

Faciliteter
Hotelldrömmen som ursprungligen uppfördes som två hotell – Teneguía Princess och La Palma Princess – består idag av flera vackra hotellbyggnader i kolonial stil. Området kan liknas vid en liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård. Vid det havsnära poolområdet finns tio bassänger av olika karaktär.* I anslutning till en av poolerna finns en anlagd sandstrand. En vuxen- och en barnpool är uppvärmda under vintermånaderna. Poolhanddukar finns att låna och går att byta mot en liten avgift. 

Terrassen utanför den stora trivsamma receptionslobbyn vetter ut mot poolområdet och havet och utgör en utmärkt plats för en drink efter middagen i den ljumma La Palmakvällen. För barn finns dessutom internationell barnklubb och lekplats. De flesta kvällar ordnar hotellet underhållning eller levande musik. Gratis wifi finns i allmäna utrymmen samt på rummen. På rummen kan 2 enheter användas samtidigt.  För Solresors gäster ingår all inclusive, vilket ger en extra bekväm semester.

Sportaktivteter för vuxna och barn
Hotel La Palma Princess är en fullserviceanläggning och här erbjuds aktiviteter för både vuxna och barn. Under sommaren 2018 har det gamla kongresscentrrt på Hotel La Palma Princess gjorts om till ett toppmodernt och välutrustat gym och fitnesscentrum. Här har du över 1200m2 träningsfaciliteter till ditt förfogande med splitter nya redskap och utrustning för styrketräning, cardio, spinning, yoga m.m. De professionella träningsintruktörerna på La Palma Princess Vital & Fitness erbjuder ett väl avägt och varierat program av gruppträningspass såsom BodyPump, DanceAerobic, vattengymnastik cirkelträning, styrketräning, spinning, yoga, funktionell träning, m.m. Denna pdf - Sportprogram, visar ett schema för hotellets olika aktiviteter och träningspass under vintern 2019/2020. (Vi reserverar oss för ändringar gjorda av hotellet.)

”Run with the Manager!”
La Palma Princess Vital & Fitness ligger rakt i sydväst nedanför byn Fuencaliente på en av de platser med flest soltimmar i hela Europa och med 700 meter höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som vind- och molnskyddande fond. Hotelldrömmen som ursprungligen uppfördes som två hotell – Teneguía Princess efter vulkanen Teneguía 4 km bort och La Palma Princess – består av flera vackra hotellbyggnader i smakfull kolonialstil som tillsammans blir som en hel liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård omgiven av bananplantager. I de vackra omgivningarna utanför hotellet finns löp-, jogging- samt power walk-rutter med varierad svårighetsgrad och distans. (Observera att vissa delar av rutterna är längs med vägen.) Då hotellchefen personligen har ett stort intresse för löpning och själv löptränar flitigt arrangeras flera veckor under säsongen “Run with the Manager”-pass där hotellchefen själv visar hotellets olika löpningsrutter.

Tennisbanor, multicourt samt beach volleyboll vid poolen!
På La Palma Princess Vital & Fitness finns sex tennisbanor vackert belägna med utsikt över havet. Hotellet har sin egen Tennis Academy med tennistränare och här finns både möjlighet till eget spel med egen medhavd utsrustning och att boka tennislektioner och hyra utrustning. Avgift tillkommer för att hyra tennisbana. I anslutning till tennisbanorna finns även en multicourt för t.ex. handboll eller fotboll “five a side”. På den anlagda sandstranden i anslutning till en av poolerna finns möjlighet att spela beach volleyboll.

Ett eldorado för mountainbike-cykling
Ön La Palma är närmast ett paradis för “mountainbikers” med sin storslagna natur, kuperade omgivningar och många fina rutter och möjligheter till mountainbikecykling. Här kan man både följa märkta rutter och cykla mer på egen hand. Hotellet samarbetar med öns mest välrenommerade professionella cykelcentrum BIKE’n’FUN som både erbjuder mountainbikes för uthyrning och arrangerar guidade cykelutfärder av olika svårighetsgrad. Här finns allt från skogs- och grusrutter för nybörjaren till mycket avancerade och tuffa ”up- and downhills” för den erfarne utövaren.

Spa “Aqua Princess” för välbefinnande och sköna avslappnande stunder
Efter ett aktivt träningspass står hotellet Spa ”Aqua Princess” till förfogande för de vuxna gästerna (åldersgräns 18 år) med bl.a. uppvärmd vattenmassagebassäng, jacuzzi, kallvattenpool samt möjlighet till olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. På temat friskvård finns även bastu och turkiskt bad.Om hotellet
Antal rum 183
Avstånd till busshållplats 50 m
Avstånd till flygplats 30 km
Avstånd till lokalt centrum 10 km
Avstånd till minimarket 0 m
Avstånd till strand 2 km
Balkong / Terrass Ja
Bar Ja
Barnklubb Ja
Barnpool Ja
Byggår 2004
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 3
Cykel Uthyrning
Disco/Nattklubb Ja
Hiss I en del av hotellet
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Kaffe- och / eller tekokare Ja
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Nej
Lekplats Ja
Luftkonditionering Ja
Massage Mot avgift
Minibar Mot avgift
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja, 24/7
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Säng för spädbarn Ja, om bokat
Telefon i rummet Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
Tvättmöjligheter Mot avgift
Underhållning Ja
Uppvärmd pool Under vinter
WiFi Gratis vid receptionen
Våningar 3

Rumstyper
På La Palma Princess Vital & Fitness kan du bo i följande rum.

Dubbelrum
Dubbelrum i kanarisk stil med tillhörande badrum samt balkong eller terras. Dubbelrummen är utrustade 2 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar, tv, minibar (avgift).

Familjerum
Familjerum i kanarisk stil. Består av två rymliga dubbelrum med dörr emellan, två två tilhörande badrum samt två balkonger eller terrasser. Familjerummen är utrustade likt dubbelrummen med har 4 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar.

Tillval
Havsutsikt. Dubbelrum för eget bruk.

Pension
Vistelsen på La Palma Princess Vital & Ftiness är inklusive All inclusive. Observera att hotellet tillämpar dresscode och att en vårdad och något uppklädd klädsel efterfrågas samt att män måste bära långbyxor under middagen. Träningskläder i någon form är ej tilåtet att bära i restaurangen.

Mer om La Palma Princess Vital & Fitness
Hotellet har handduksservice vid poolen. Det kostar en mindre avgift att byta handduk. Hotellet har även ett särskilt nudistområde med egen pool.
Hiss finns i huvudbyggnaden, men ej i övriga byggnader.
Alla personer över 18 år kan gratis använda hotellets inomhuspool och spa två gånger under semestern. Fler besök görs mot avgift - 15 euro per dag per person. 
Några av hotellets faciliteter och aktiviteter kan vara mot betalning. Det kostar exempelvis att hyra tennisbanorna och tillhörande utrustning. 
För att använda hotellets fitnesscenter måste du vara över 18 år. Barn mellan 12-17 får dock delta i olika träningsaktiviteter som arrangeras på hotellet. 
Observera att hotellet och dess olika anläggningar ligger på ett stort område som är delvis kupperat och är inte lämpligt för personer med gångbesvär. 
Det är gratis wifi i receptionen och på rummen. På rummen kan max två enheter använda wifi samtidigt.  
Galamiddag arrangeras den 25/12 och den 31/12 och är inkluderat i priset för de gäster som bor på hotellet under dessa datum. 
Hotellets egen bankomat har en hög valutakurs. 
*Observera att en del av poolerna är belägna på hotellets nya vuxenområde - Esencia de La Palma som endast är avsedda för vuxna och barn över 16 år. Under vintersäsongen 2019/2020 har samtliga av Solresors gäster över 16 år tillgång till alla faciliteter belägna på vuxenområdet. Från och med oktober 2020 kan du endast få tillgång till detta område genom att boka rum tillhörande hotellets nya vuxenområde med hotellavdelning - Esencia de La Palma. 

AnmälanAvreseort *
Avresedatum *
Tillval


Betalning: *
Villkor *
 
 
 

Dela nuvarande URL via E-mail