Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
  • Vietnam

Vietnam

Upplev Vietnams rika kultur och spektakulära natur på vår tvåveckors rundresa Kontrasternas Vietnam - en av våra allra mest uppskattade rundresor genom åren. Vi vandrar på fascinerande boulevarder i Hanois gamla stadsdel, kryssar genom smaragdgröna vatten, utforskar Saigons myllrande distrikt och mycket mer. Rundresan går från Hanoi i norr till den frodiga Mekongfloden i söder.

Huvudstad
Hanoi

Invånare
84 miljoner.

Nationaldag
2 september

Nationellt valspråk
Självständighet, frihet och glädje.

Tid
+ 6 timmar.

Valuta
Dong och förkortas internationellt VDN. 1000 Dong är ca 50 öre.

Klimat
Högsäsongen i Vietnam varar från november till april. Det kan förekomma stormar i november med en del regn men i övrigt är detta den torra och svala perioden i Vietnam. I Hanoi kan temperaturen falla ner mot noll grader nattetid i januari. Hoi An har generellt varmare klimat. Det regnar vanligtvis som i Thailand med korta tropiska skurar, varefter solen skiner igen.

Solresor
Svensktalande färdledning.

Rundresor i Vietnam

Kontrasternas Vietnam
0

Från Hanoi till Saigon tar vi oss genom Vietnams vackra natur och omskakande historia. Under två veckor får du lära känna det spännande landet som bjuder på kulinariska fröjder, rik kultur och för den som vill ges chansen att krypa ner Cu Chi-tunnlarna. Vi besöker vackra Ha Longbukten, cyklar vid Mekong och besöker den tidigare gränsen mellan nord och syd. Rundresan Kontrasternas Vietnam ger dig en fantastisk inblick i vad detta otroliga land har att erbjuda. Vi vandrar genom de fascinerande boulevarderna i Hanois gamla stadsdel, upptäcker Hoi Ans historiska charm, utforskar Saigons myllrande och kaotiska distrikt och mycket mer.

Exempel på vad du upplever under rundresan Kontrasternas Vietnam:
• Magiskt vackra Ha Long Bay
• Middagsupplevelse hemma hos en vietnamesisk familj i Hanoi
• Spännande historia vid Cu Chi-tunnlarna.
• Pulsen i Hanoi och Saigon
• Cykeltur vid Mekongdeltat

Resan omfattar en 15 dagars rundresa i Vietnam
Vår svensktalande reseledare är med på hela resan och på utflykterna finns dessutom en engelsktalande lokalguide.

Se dagsprogram och priser längre ner på sidan och boka din resa redan idag!

Fullbokat

Dela nuvarande URL via E-mail