Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Playa de las Américas

Hotell Playa de las Américas

Karta

Playa de las Américas

Res med charter till Playa de las Américas - den största och mest välbesökta badorten på Teneriffa. Sedan de nya välskötta sandstränderna anlagts har semesterlivet här blivit bättre än någonsin. Playa de las Américas erbjuder idag några av öns bästa badstränder med finkornig sand och långgrunt vatten. På en resa till Playa de las Américas åtnjuter du öns allra mest solsäkra klimat. 

Playa de las Américas 
En resa till Playa de las Américans ger sol och fina bad i kombination med mat och uteliv. Detta är en långsträckt semesterort som med tiden växt sig nästan milslång utmed Teneriffas soliga sydkust. En till synes oändlig strandpromenad förbinder de modernare hotellområdena med ortens äldre delar som angränsar till fiskebyn Los Cristianos. I Playa de las Américas allra mest centrala delar ligger restauranger, barer och nattklubbarna tätt och här är det liv och rörelse under dygnets alla timmar. Härifrån kan du gå längs havet till Los Cristianos mysiga hamn. 

Exklusivt i Fañabé 
Om du istället följer strandpromenaden västerut, kommer du till Fañabéområdet som erbjuder ett förhållandevis lugnt och förstklassigt boende med närhet till sofistikerad shopping och restauranger. Det är här du hittar flera av områdets bästa sandstränder på din resa, t.ex. Playa del Duque och Playa de Fañabé. I anslutning till stränderna finns små serveringar och strandbarer. 

Playa Paraíso & Callao Salvaje
En mil väster om Playa Fañabé, ligger hotell- och rekreationsområdet Playa Paraíso. Här bor du på den högklassiga resorten Bahía Principe med all inclusive som inkluderar det mest som behövs under semestern! Ytterligare ett par kilometer västerut ligger den lilla fiskebyn Callao Salvaje där du kan njuta av en lugn semester i vacker och grönskande miljö.

Utflykter på resan 
På Teneriffa finns flera klimat- och växtzoner vilket du får uppleva om du följer med på Solresor ötur. Under en dag kommer du bl.a. att se den ofta snöklädda bergstoppen Teide, resa genom den grönskande Orotavadalen och besökaPuerto de la Cruz. Gör din resa till Playa de las Américas oförglömlig genom att boka en av våra utflykter: 
• Atlantens under - Båtutflykt med valskådning 
• Teneriffass höjdpunkter 
• Jeepsafari - La Gomera 

Golf på Teneriffa
I Playa de las Américas och Fañabé bor du med ett bra läge för en aktiv golfsemester. Inom någon mils radie ligger tre utmärkta golfbanor: Golf Costa Adeje, Golf las Américas och Amarilla Golf. 

Dela nuvarande URL via E-mail