Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
 • Fina lägenheter
 • Härligt poolområde
 • Bar och restaurang
 • Underhållning

Castle Harbour

3
Fördelar
 • Fina lägenheter
 • Härligt poolområde
 • Bar och restaurang
 • Underhållning
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

 • Barnpool
 • Pool
 • Restaurang

Trevligt lägenhetshotell med inbjudande poolområde
Njut av semestern på Los Cristianos vackra sluttningar på äventyrsfyllda Teneriffa. Catsle Harbour erbjuder en trevligt trestjärnigt boende med en fin trädgård och alla de faciliteter som du kan tänkas behöva för din semester.

Faciliteter
Hoteller har ett fint poolområde där du kan avnjuta dina semesterdagar. Placera dig på en solstol och bättra på solbrännan, luta dig tillbaka i skuggan av ett parasoll med en spännande bok eller ta ett svalkande dopp i hotellets pool. För hotellets yngre gäster finns dessutom en separat barnpool. Observera att solstolar och parasoll är mot avgift. Avgiften betalas i hotellets reception som har öppet 24 timmar om dygnet. Föredrar du att bada i havet kan du ta dig till den omtyckta och populära stranden i Los Cristianos som ligger cirka en kilometer från hotellet. 

Restaurang
Hoteller huserar med en poolbar samt en restaurang vid namn El Paso. Dagtid kan du stilla hungern med enklare snacks, svalka dig med en härlig glass eller släcka törsten med en läskande förfriskning eller en färggrann cocktail. På kvällen kan du besöka restaurangen och äta en välsmakande måltid från restaurangens a la carte-meny. 

Aktiviteter
Några kvällar arrangeras underhållning på Caste Harbour likaså spelas det livemusik under utvalda kvällar. Om du föredrar än mer nöje, liv och aktivitet är vår rekommendation att du går på upptäcktsfärd i området utanför hotellet där du finner restauranger, barer, kaféer och enklare shopping. I närområdet finns även stormarknader där du kan inhandla olika matvaror om du vill husera med egna måltider i lägenheternas kök. Kom också ihåg att du kan boka någon av Solresors spännande utflykter och få uppleva oförglömliga semesterminnen. 

Om hotellet
Avstånd till flygplats 20 km
Avstånd till strand 1 km
Balkong / Terrass Ja
Biljard Ja
Byte av handduk, per vecka 2
Fan i lägenheten / rummet Ja
Hårtork Nej
Kassafack Mot avgift
Kök: Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Nej
Reception Ja, 24/7
Städning, per vecka 1
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Mot avgift

Rumstyper
På Castle Harbour kan du välja mellan följande rumstyper:

Enrumslägenhet
Enrumslägenheterna består av ett sovrum, badrum samt tillhörande balkong eller terrass. Lägenheterna är utrustade med matbord, TV, ett mindre kök utrustat med bland annat spik, mikrovågsugn och vattenkokare. Max tre personer kan bo i dessa lägenheter.

Tvårumslägenhet
Tvårumslägenheterna består av ett möblerat vardagsrum, sovrum, badrum samt tillhörande balkong eller terrass. Lägenheterna är utrustade med matbord, TV, ett mindre kök utrustat med bland annat spik, mikrovågsugn och vattenkokare. Max fyra personer kan bo i dessa lägenheter. 

Trerumslägenhet
Trerumslägenheterna består av ett möblerat vardagsrum, två sovrum, badrum samt tillhörande balkong eller terrass. Lägenheterna är utrustade med matbord, TV, ett mindre kök utrustat med bland annat spik, mikrovågsugn och vattenkokare. Max sex personer kan bo i dessa lägenheter.

Pension
Vistelsen är utan pension.

Mer om Castle Harbour
Wifi är gratis i hotellets reception, men mot en avgift på hotellrummen. Observera att uppkopplingen kan upplevas som långsam. 
Solstolar, parasoller, safetybox och hårtork kan användas mot en avgift som betalas i hotellets receptionen.
Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Undrar du över transertider eller annan information om Teneriffa?
Läs mer här>

Utflykter

Upplev något extra på din resa, följ med Solresor på utflykt.
Se utflykter här>

Om Los Cristianos

Semestra vid en av Teneriffas finaste sandstränder - Playa de las Vistas.
Läs mer här>

Vädret på Teneriffa

När skiner solen som mest och hur varmt är det i vattnet?
Se vädret här>

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail