Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Callao Salvaje

Callao Salvaje

Res med charter till Callao Salvaje på Teneriffa och njut av en avslappnad semester i ett solsäkert klimat. Koppla av nere på stranden, vid poolområdet eller bege dig iväg på utflykt. Callao Salvaje är en riktig pärla och här finns ett trevligt utbud av restauranger. Önskar du ett större utbud kan du ta dig till någon av de närliggande orterna Costa Adeje, Playa de las Américas och Los Cristianos.

Semestra i Callao Salvaje

Callao Salvaje är en liten och rofylld semesterort som erbjuder Teneriffas mest solsäkra klimat. Den natursköna orten är belägen mellan Los Gigantes och populära Playa de las Américas. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka öns alla sevärdheter. Ortens centrum har några minde mataffärer, restauranger, ett fåtal barer och en liten, inbjudande lavastrand.

Läs mer här!

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Undrar du över transertider eller annan information om Teneriffa?
Läs mer här>

Utflykter

Upplev något extra på din resa, följ med Solresor på utflykt.
Se utflykter här>

Om Teneriffa

På Teneriffa förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastisk natur!
Läs mer här>

Vädret på Teneriffa

När skiner solen som mest och hur varmt är det i vattnet?
Se vädret här>

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7

Om Callao Salvaje

Solresor i Callao Salvaje

Bo strandnära på det mysiga lägenhetshotellet Blue Sea Callao Garden med ett trevligt poolområde och möjlighet till all inclusive. Eller checka in på bekväma Grand Hotel Callao och fascineras av de utmärkta faciliteterna som hotellet erbjuder. 

Sol och bad

I Callao Salvaje finner du en liten lavastrand som bjuder in till avkopplande dagar och härliga dopp i Atlanten. I grannorten San Juan finner du en större strand. Beger du dig söderut längs kusten hittar du Costa Adeje, Playa de las Américas, Los Cristianos och deras vackra sandstränder.

Upplev Teneriffa

För att upptäcka Teneriffa på allra bästa sätt rekommenderar vi våra guidade utflykter. Följ med till den natursköna grannön La Gomera, upplev färgglada byggnader i La Laguna eller spana efter valar i Atlanten. Teneriffa erbjuder flera utflyktsmål och du får inte missa vulkanen Teide – öns största sevärdhet. Med sina 3718 meter över havet klassas den även som Spaniens högsta berg!


Spela golf på Teneriffa

Ön bjuder på en perfekt kombination av sol, bad och golf! Inom några mils radie ligger tre utmärkta golfbanor som erbjuder högklassig golf - Golf Costa Adeje, Golf las Américas och Amarilla Golf.