Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Tazacorte

Om Tazacorte

Res med charter till Tazacorte - en by belägen mitt på La Palmas västkust. Här bor du i lantlig miljö på ett högklassigt hotell inrymt i en varsamt restaurerad 1600-talsbyggnad. Omgivningarna är vackra med bananplantage och fruktodlingar. Till havet och stranden i Puerto Tazacorte är ca 2 km.

Lantlig miljö
Tazacorte är en by som ligger mitt på Kanarieön La Palmas soliga västkust. Just den här platsen brukar uppnå höga temperaturer och brukar benämnas som La Palmas varmaste plats. Läget är skyddat från moln och oväder tack vare öns högsta bergstoppar i fonden. Här semestrar du i lantlig miljö, med grönskande bananplantage och papayaodlingar i blickfånget.

Puerto de Tazacorte
Ner till havet och den lilla hamnen Puerto de Tazacorte är det ca 2 km. Här lägger fiskebåtarna till och längs kustlinjen finns en fin havspromenad. Den fina lavasandstranden lockar både turister och lokalbefolkningen hit. Puerto de Tazacorte är också ett uppskattat utflyktsmål för helglediga La Palma-bor som vill avnjuta en god middag på någon av hamnens fiskerestauranger.

Upptäck La Palma med hyrbil
Tazacorte är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill upptäcka La Palma på egen hand. Till den stora nationalparken La Caldera de Taburiente är det bara ca 2 mil. Den vackra huvudstaden Santa Cruz de la Palma når du på ca 45 minuters bilresa. Hyrbil förbokas i samband med beställning av resan.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail