Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Los Cancajos

Om Los Cancajos

Res med charter till Los Cancajos på den kanariska ön La Palma. Denna moderna badort har ett utmärkt läge bara några kilometer söder om öns färgstarka och charmiga huvudstad Santa Cruz de la Palma. Här finns flera bra hotell längs en trevlig havspromenad och en fin sandstrand.

En av öns bästa stränder

La Palmas främsta semesterort Los Cancajos erbjuder ett lagom stort utbud av hotell och lägenhetshotell med havsnära läge. Här finns en fin och långsträckt lavasandstrand som inbjuder till bad i Atlantens uppfriskande vatten. Strosa längs med strandpromenaden eller slå dig ner på någon av uteserveringarna som ligger vid havet. Havspromenaden fortsätter förbi stranden och leder vidare ut mot kustens dramatiska klippformationer.

Santa Cruz de la Palma

En stor fördel när du semestrar i Los Cancajos är närheten till La Palmas färgstarka och charmiga huvudstad Santa Cruz. Till stadens absoluta centrum är det bara ca 5 km och du tar dig snabbt dit med lokalbuss eller taxi. Väl där kan du flanera längs stadens gator och njuta av de pastellfärgade 1500-talsfasaderna med snidade träbalkonger. Här finns också historiska sevärdheter och möjlighet till shopping.

Spaniens godaste kaffe

Mitt i huvudstaden Santa Cruz de La Palma ligger anrika och vackra El Café de Don Manuel. I oktober 2015 tog caféägaren Rayco Rodríguez hem förstapriset i den stora nationella finalen mellan rikets bästa baristas. Hans espresso utsågs då till Spaniens bästa espressokaffe!

Vandringar på La Palma

Solresors populära vandringsresa utgår från lägenhetshotellet Las Olas i Los Cancajos. La Palma är en underbar plats att vandra på. Här finns subtropiska lagerskogar, porlande bäckar och vattenfall men också slätter med böljande banan- och papayaodlingar. På norra delen av ön ligger nationalparken La Caldera de Taburiente och öns högsta bergstopp i form av Roque de los Muchachos - som du få möjlighet att bestiga under vandringsveckan!

Upptäck La Palma med hyrbil

Från Los Cancajos har du ett utmärkt läge för att upptäcka ön på egen hand. La Palma är bergig och vägarna därför smala och slingrande på många ställen. Men vilken utsikt ön bjuder på! Förboka gärna din hyrbil genom Solresor redan när du beställer din resa så är du säker på att få en bil som motsvarar dina önskemål.

Upplev vackra La Palma

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om La Palma innan resan.
Läs mer här >

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här >

Utflykter

Ta med och ha utflykter för livet.
Se utflykter här >

Om La Palma

Vackra vyer och utsökt miljö - upptäck "La isla Bonita"
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail