Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Hotell på La Palma

Hotell på La Palma

Hacienda de Abajo

Sol, natur och vackra hotell
Kanarieöarnas nordligaste ö är kanske också den vackraste! Här hittar du ett varierat landskap med frodiga bananplantager, gröna berg liksom vackra, färgglada och charmiga småstäder. La Palma kallas i folkmun för ”la isla bonita”, den vackra ön, och vi kan inget annat än att hålla med. På ön finns flera djurarter som inte finns någon annanstans i världen. La Palma har också ett välutvecklat vägnät på över 1200 km och mer än 1000 km vandringsleder – perfekt för att hyra en bil eller cykel för att upptäcka mer!

Fantastiskt landskap
Upplev det vackra landskapet vid vulkanen San Antonio eller vid det högsta berget, Roque de los Muchachos, och njut av den magiska utsikten. På La Palma hittar du också en av världens största vulkaniska kratrar, La Caldera de Taburiente. Längs bergsvägarna finns det ett överflöd av vackra vattenfall, strömmar, vilda blommor och frodiga buskar. När du upptäcker ön kommer du att passera många fina småstäder och lokala marknader. Missa inte att besöka huvudstaden Santa Cruz - en charmig och färgglad stad med mysiga gränder och trevliga kaféer!

Boende i härliga miljöer
Lite utanför Los Cancajos centrum, på den östra sidan av ön, ligger Las Olas lägenheter och här kan du se vackra Atlanten från poolen. Lägenheterna är byggda i spansk-kanarisk stil och fastän det är ynka fyra kilometer från huvudstaden är det väldigt tyst och rofyllt. På Hacienda de Abajo kan du vara säker på få en unik semesterupplevelse. Vuxenhotellet består av fyra hus med totalt 32 rum, varav ingen är den andra lik i inredningen. Hotellets restaurang omnämns i Michelinguiden.

Extra bekvämlighet
Vill du ha det perfekta semesterpaketet är Hotel La Palma Princess i södra La Palma ett utmärkt val. Förutom att den södra sidan är den mest solsäkra är Hotel La Palma Princess ett av våra bästa hotell, vilket är anledningen till att det är ett Primera Club-hotell. Hotellet ligger strax utanför Fuencaliente och består av två hotell som delar faciliteter. På så sätt finns det något för alla! Här finns tennisbanor, ett gym, ett spa och en minigolfbana. Hotellet har ett fullständigt animationsprogram med aktiviteter för stora som små. Det vackra poolområdet består av tio pooler och med fantastisk utsikt över havet. En uppvärmd pool på vintern och en annan har en egen anlagd sandstrand. Oavsett om du vill ägna dagarna åt härliga dopp i poolen eller bara koppla av hittar du enkelt din egen oas.

Upptäck La Palma idag!

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14