Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Mountainbike på La Palma

Mountainbike på La Palma Princess Vital & Fitness

La Palma är den vackraste och grönaste av de kanariska öarna och bjuder på en fantastisk miljö för mountainbikers fylld av kontraster, storslagna vyer och bildsköna naturscenerier. Terrängen är kuperad och växtligheten varierad. Här finns både berg och vulkankratrar, lövskog och regnskog och på La Palma ligger en av Europas längsta Down Hill på hela 19 km.

Med La Palma Princess Vital & Fitness som utgångspunkt och bas finns alla förutsättningar för att uppleva spektakulära och spännande MTB rutter, såväl markerade rutter som cykelturer på egen hand “off-road”. Pröva på någon av de utmanande up- & downhill-rutterna och bege dig iväg på single-, enduro- eller freeride trails. La Palma Princess Vital & Fitness finns det även möjlighet att boka guidade mountainbikeutflykter. Här finns allt från skogs- och grusrutter för nybörjaren till mycket avancerade och tuffa ”up- and downhills” för den erfarne utövaren.

På denna pdf kan du se några av cykelrutterna på ön.

Uthyrning av mountainbikes

Hotellet samarbetar med öns mest välrenommerade professionella cykelcentrum BIKE’n’FUN som både erbjuder mountainbikes för uthyrning och arrangerar guidade cykelutfärder av olika svårighetsgrad.

Nedan följer riktpriser för hyra av olika cykelkategorier och hyrlängder. Cyklarna hyrs på destinationen och alla priser är per dag. Den minsta cykeln som går att hyra är anpassad till en person på minimum 155 cm. Notera att det är möjligt att få SPD pedaler på cykeln, vilket gör det möjligt för dig att ta med dina egna klickbara cykelskor. Det finns dessutom två landsvägscyklar att hyra för den som vill, dock har uthyrningsfirman enbart två av dessa.

 

 

1-2 dagar

3-5 dagar

6-10 dagar

+11 dagar

Hardtrail

19€

17€

15€

14€

All Mountain

40€

38€

36€

34€

Enduro (160mm, 27,5")

49€

47€

45€

43€

E-Fully (150mm, 27,5")

59€

57€

55€

53€   

Dela nuvarande URL via E-mail