Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • San Agustín

San Agustín

Resor med charter till San Agustín – En semestervänlig ort på Gran Canaria som tusentals nordbor återvänder till år efter år. Här varvas vackra hotell och vidsträckta trädgårdsanläggningar om vart annat. Att resa till San Agustin är en upplevelse för dig som vill njuta av vacker natur, fina stränder och lugn och ro.

San Agustín – Ett semesterbegrepp och en given vinterfavorit
Många av Solresors gäster har just San Agustín som sitt favoritresmål på Gran Canaria. Här ligger Solresors flaggskepp på ön, Hotel Gloria Palace San Agustín, med Europas största Thalassoterapianläggning och med en alldeles särskilt uppskattad och omtyckt semesteratmosfär.

San Agustín – Bra restauranger och finkorniga sandstränder
Restaurangutbudet i San Agustín är stort och välrenommerat. Flera av Gran Canarias bästa restauranger ligger i San Agustín och här finns fina förutsättningar för en lång rad kulinariska upplevelser på resan, givetvis i njutningsfull miljö. Orten har två sandstränder med finkornig lavasand, Playa de San Agustín och Playa de las Burras. Stränderna kantas av en lång strandpromenad och en populär promenad går via Playa del Inglés hela vägen ut till fyren på Maspalomasudden.

San Agustín – Golf och nattsudd inom nära räckhåll
Du som vill göra charterresan till San Agustin till en golfresa har endast 10 minuter till 18-hålsbanorna i Maspalomas och Meloneras. Läs mer om Solresors greenfeepaket på Gran Canaria med förbokade starttider här! Grannorten och nöjesmetropolen Playa del Inglés ligger endast 2 km bort. I San Agustín får du lugn och ro i fridfull miljö med sport och nöjen inom nära räckhåll.Resmålsfakta

All inclusive

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Se dem här>

 

Allt du behöver veta

Undrar du över transfertider eller annan information? 
Läs mer här>

Utflykter 

Upplev något extra på din resa, följ med Solresor på utflykt.
Se utflykter här>

 

Vädret på Gran Canaria

När skiner solen som mest och hur varmt ät det i vattnet?
Se vädret här>

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14