• San Agustín

Karta

San Agustín

Resor med charter till San Agustín – En semestervänlig ort på Gran Canaria som tusentals nordbor återvänder till år efter år. Här varvas vackra hotell och vidsträckta trädgårdsanläggningar om vart annat. Att resa till San Agustin är en upplevelse för dig som vill njuta av vacker natur, fina stränder och lugn och ro.

San Agustín – Ett semesterbegrepp och en given vinterfavorit
Många av Solresors gäster har just San Agustín som sitt favoritresmål på Gran Canaria. Här ligger Solresors flaggskepp på ön, Hotel Gloria Palace San Agustín, med Europas största Thalassoterapianläggning och med en alldeles särskilt uppskattad och omtyckt semesteratmosfär.

San Agustín – Bra restauranger och finkorniga sandstränder
Restaurangutbudet i San Agustín är stort och välrenommerat. Flera av Gran Canarias bästa restauranger ligger i San Agustín och här finns fina förutsättningar för en lång rad kulinariska upplevelser på resan, givetvis i njutningsfull miljö. Orten har två sandstränder med finkornig lavasand, Playa de San Agustín och Playa de las Burras. Stränderna kantas av en lång strandpromenad och en populär promenad går via Playa del Inglés hela vägen ut till fyren på Maspalomasudden.

San Agustín – Golf och nattsudd inom nära räckhåll
Du som vill göra charterresan till San Agustin till en golfresa har endast 10 minuter till 18-hålsbanorna i Maspalomas och Meloneras. Läs mer om Solresors greenfeepaket på Gran Canaria med förbokade starttider här! Grannorten och nöjesmetropolen Playa del Inglés ligger endast 2 km bort. I San Agustín får du lugn och ro i fridfull miljö med sport och nöjen inom nära räckhåll.Fler charterresor till Gran Canaria

 • Las Palmas

  Kosmopolitisk storstad med underbar strand, bibehållen småstadscharm och rikt restaurang-, shopping- och nöjesutbud!

 • Maspalomas

  Semesterområdet med öns längsta sandstrand och naturreservatklassade Maspalomasöknen!

 • Meloneras

  Ett modernt paradis för soldyrkare som prioriterar vila och avkoppling i högklassig miljö

 • Playa del Inglés

  Nöjesmetropolen med de många semesteringredienserna!

 • Puerto de Mogán

  Semesterparadis längst ner på sydkusten!

 • Puerto Rico

  Den soldränkta och attraktionsrika dalgången!

 • Tauritodalen

  En förstklassig semesterort med allt du har behov av inom bekvämt räckhåll!

Dela nuvarande URL via E-mail