Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico på Gran Canarias solsäkra sydvästkust är fiskeläget som utvecklats till modern badort fylld av semesteringredienser. Den soldränkta och attraktionsrika dalgången har blivit en skandinavisk vinterfavorit. 

En skyddad semesteroas med gynnsamt läge sol- och vintervärme 
Från de båda bergssluttningarna som omger dalgången och ger lä emot nordvindar blickar hotellanläggningarna ner mot sandstranden, den grönskande parkanläggningen med sina två stora poolområden, shopping-, restaurang- och nöjescentrat samt de två trevliga båthamnarna. På Puerto Ricos fina och av vågbrytare skyddade sandstrand erbjuds möjlighet till såväl avslappnande dagar i solsängen som aktivt strandliv med diverse vattensporter. 

Bekvämt promenadavstånd mellan Puerto Rico och Playa de los Amadores 
Dryga kilometern bort längs strandpromenaden västerut från Puerto Rico ligger den mycket vackra stranden Playa de los Amadores med finkornig sand, långgrunt vatten och skyddande vågbrytare. Här finns även gott om restaurangterrasser för njutningsfulla luncher i solen och Amadoresstranden är av många Gran Canariabesökare ansedd som öns kanske allra bästa. 

Semesterboenden med storslagen utsikt och möjlighet till all inclusive 
I Puerto Rico kan du bo på förstaklasshotellet Gloria Palace Amadores med bl.a. ett utmärkt Spa och litet thalassoterapicentrum med en imponerande vy över Atlanten. 

Kompletta Puerto Rico - rik på soltimmar och semesterattraktioner 
Den ”rika hamnen” Puerto Rico är en komplett turistort med ett stort utbud av semesterattraktioner för alla åldrar. Här trivs stora som små och gammal som ung på en av de platser med flest soltimmar på hela ön Gran Canaria.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail