Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Playa del Inglés

Playa del Inglés är den största och mest besökta semesterorten på Gran Canarias sydkust med öns längsta sandstrand och ett mycket stort utbud av semesterattraktioner.

Nöjesmetropolen med de många semesteringredienserna
Det finns få resmål som på samma sätt förenar sol, bad, sport och nöjesliv lika väl som området Playa del Inglés. Utbudet av restauranger, barer, nattklubbar, dansrestauranger och diskotek är i det närmaste obegränsat. Publiken är mycket internationell och i Playa del Inglés avstannar aldrig det pulserande nöjeslivet som främst är koncentrerat till fem stora köpcentra. I Playa del Inglés finns också öns längsta sandstrand som sträcker sig 7 km ut till Maspalomasoasen och Melonerasområdet.

Playa del Inglés består huvudsakligen av flervåningshus och ligger på en platå ovanför havet. Nedanför platån breder området Maspalomas ut sig. Här domineras miljön av lägre bebyggelse, golfbanan och de vackra sanddynerna i naturreservatsklassade Maspalomasöknen. I Playa del Inglés/Maspalomas kombineras semesteringredienserna på ett alldeles utmärkt sätt.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail