Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Aguadulce

Karta

Aguadulce

Resor med charter till Aguadulce - En mindre semesterort där livet kretsar kring den långsträckta strandpromenaden och den trevliga marinan. Här samsas semesterfirare med lokalbefolkningen, då alla hotell ligger nära byns centrum. 

Strandläge nära Almería 
Aguadulce är en riktig semesterpärla i Spanien som bara har ett fåtal hotell. Byn ligger 15 km från provinshuvudstaden Almería, där närmaste flygplats är belägen. Staden nås med lokalbuss på mindre än en halvtimme. Solresors hotell ligger på första parkett i direkt anslutning till strandpromenaden. Denna kombinerade gång- och cykelbana leder dig till Aguadulces marina åt ena hållet och till grannorten Roquetas de Mar åt det andra hållet. 

Milt klimat och många soltimmar 
Vädret längs Almeríakusten är extremt solsäkert med över 300 soldagar per år. Badsäsongen börjar redan i slutet av april och varar oktober månad ut. Redan i början av maj åtnjuter området svenska högsommartemperaturer. 

Sevärdheter nära Aguadulce - Andalusiens guldkorn 
Costa de Almería är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka några av södra Spaniens kulturskatter. Med Solresors guldkornsresa får du ett riktigt prisvärt utflyktspaket inkluderat i din resa. Du bor hela veckan på det klassiska badhotellet Playadulce med halvpension. I resan ingår sedan en heldagsutflykt till Granada med besök i Alhambra, en heldag till Sierra Nevada och en stadsrundtur i Almería. 

Mini-Hollywood 
Ett annat populärt utflyktsmål är ökenområdet norr om Almería, där flera av Sergio Leones västernfilmer spelades in under 1960-talet. Idag finns här tre olika nöjesparker med vilda västernteman. Se hela Solresors utflyktsprogram från Aguadulce här.

Rundresa i Andalusien
Solresor erbjuder även en rundresa, Under Andalusiens sol, som tar dig runt hela Andalusien – Spaniens sydligaste region. Under en vecka får du bl.a. besöka Granada, Córdoba och Sevilla. Turen tar dig också till Jerez de la Frontera, Cádiz och Gibraltar, innan det bär av tillbaka mot Almería. Möjlighet finns att lägga till en extra vecka med sol- och bad i Aguadulce eller Roquetas de Mar.

Dela nuvarande URL via E-mail