Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Karta

Bali

Balis enorma utbud av upplevelser har gjort att besökare återkommer år efter år. Här finns allt du kan önska dig av en riktig drömsemester, och mer därtill. Öns varierande natur med böljande risfält, kilometerlånga stränder, vulkaner och vackra kratersjöar är en fröjd för ögat. Bali erbjuder något för alla resenärer och passar såväl dig som vill sola, bada och ta lugna promenader längs stranden, som dig som önskar en mer aktiv semester.

Bali är Indonesiens enda hinduistiska ö. Dyrkan av naturen och andar är stark och ceremonier, seder och ritualer kännetecknar ön. Här får du ofta uppleva när lokalbefolkningen anordnar vackra offerceremonier. Ön är full av magiskt vackra tempel och det imponerande havstemplet Tanah Lot är en av öns viktigaste.

Aktiv semester
Balis inland kan med fördel upptäckas på cykel. Att cykla runt bland bergsbyar, bevattningskanaler, frodiga terrassodlingar och tempel är en upplevelse utöver det vanliga. Här upplever du det riktiga Bali, endast en kort resa från turistorterna längs kusten.

Bali är också känt för sina utmärkta möjligheter till surfing i världsklass. Indiska oceanens perfekta vågor i kombination med det sköna klimatet, lockar surfare från hela världen.

Snorkling och dykning är en annan populär aktivitet på ön. Bästa dykplatsen hittar du bland korallreven och skeppsvraken vid ön Menjangang utanför den nordvästra kusten.

Resor till Bali

  • Nusa Dua

    Avkopplande semester i exotiska omgivningar

  • Sanur

    Familjevänligt resmål med härlig sandstrand och vackra korallrev

  • Seminyak

    I Seminyak, en av Balis ”hot spots”, njuter du av havet, lugnet och fashionabla restauranger.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 11